П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

Хімчистка м'яких меблів

+ -
0

Затишок у будинку багато в чому забезпечується завдяки меблевим одиницям. Столи, стільці, шафи, комоди, дивани, крісла, ліжка - не тільки носять у собі функціональність, але й найчастіше є головними прикрасами приміщень. Так само, як і постільна білизна з одягом, меблі теж потребують догляду. Господині скидають з неї пил або чистять м'які меблі пилососом. Однак, таке прибирання не завжди допомагає утримувати дивани, куточки, ліжка або крісла в ідеальній чистоті. У процесі експлуатації вони забруднюються. Особливо, якщо в сім'ї є маленькі діти чи домашні вихованці. У таких випадках допомагає впоратися хімчистка диванів, провести яку можуть фахівці компанії “Мій диван”, яка надає широкий спектр різноманітних послуг.

Ефективне очищення дивана є складним процесом і складається з наступних етапів:

  • візуальний огляд виробу та визначення типу та структури тканини;
  • правильний вибір хімічних засобів від плям, які будуть дбайливими для матеріалу та ефективними для видалення забруднень;
  • попереднє чищення пилососом для видалення поверхневих забруднень;
  • ручне чищення сухого типу;
  • видалення забруднень;
  • глибоке проникнене вологе чищення, що здійснюється спеціальним обладнанням.

Для збільшення терміну експлуатації м'яких меблів рекомендується проводити їхню хімчистку щорічно. Її можна проводити, як у домашніх умовах, так і з вивозом предмета меблів до пральні компанії. При виборі фірми для хімчистки слід звернути увагу на матеріали, з якими вона працює. Вони повинні бути безпечними як для людини, так і для домашніх тварин. Такі матеріали мають бути підтверджені сертифікатом якості, мати високий рівень ефективності. Так само у них повинен бути відсутній специфічний різкий запах і вони не повинні викликати жодних алергічних реакцій, чи то свербіння, почервоніння або закладеность носа.

Як правило, до хімчистки м'яких меблів споживач вдається при явних ознаках забруднення: розлита рідина, малювання дитиною, вбирання неприємних запахів, особливо тютюну. В інших випадках господині задовольняються самостійним чищенням за допомогою пилососа. Не рідкісні випадки, коли при сильних забрудненнях власники просто змінюють оббивку своїх меблів. Проте, хімчистка коштуватиме набагато дешевше, ніж таке кардинальне вирішення проблеми.

З цінами на послуги компанії "Мій диван" можна ознайомитись на сайті, де можна поставити запитання компетентним спеціалістам.

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости