П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

Аутсорсингові послуги від MCG

+ -
0

Ведення бізнесу в якості фізичної особи підприємця має на увазі під собою правильне оформлення найманих працівників та своєчасну подачу звітних документів в різні інстанції. У зв'язку з постійно мінливими правилами ведення трудової документації, менеджмент консалтинг простіше вести професіоналам, які відмінно розбираються в комплексному супровіді новоствореного та діючого бізнесу. Менеджмент консалтинг включає в себе:

  1. юридично-бухгалтерську консультацію при відкриті бізнесу;
  2. державну реєстрацію;
  3. супровід бізнесу;
  4. юридично-бухгалтерську консультацію при закритті бізнесу.

Супровід бізнесу - це ведення бухгалтерського обліку ФОП і ТОВ та ведення кадрового обліку. Останній має на увазі під собою підготовку наступних документів:

  • заява на прийом на роботу;
  • розпорядження про прийом на роботу;
  • укладення трудового договору;
  • повідомлення про прийом на роботу для податкової служби;
  • табель робочого часу;
  • особиста карта працівника.

Одним словом, зібрати і вести документів потрібно чимало, тому багато ФОПів воліють довірити цю роботу сервісним компаніям, що надають повний спектр послуг в сфері відкриття і ведення приватного підприємництва.

Такий підхід дозволяє власникам невеликого бізнесу направити всі свої ресурси на його розвиток, не турбуючись про ведення бухгалтерії приватного підприємця. Сервісні компанії надають кваліфікованого бухгалтера, який закріплюється за підприємством клієнта, і який несе повну відповідальність за своєчасну подачу звітних документів і ведення кадрового обліку. Чим менше підприємство має найманих працівників, тим дешевше йому обійдуться послуги бухгалтера. В цілому ж, містити в штаті особистого бухгалтера для багатьох ФОП недоцільно, так як послуги стороннього фахівця обходяться дешевше, ніж штатна зарплата.

Немає сенсу утримувати в штаті ФОП і особистого юриста. Однак, тут, дещо інша причина. Юрист, який консультує з різних питань в рамках юридичного аутсорсингу, надасть юридичні послуги для бізнесу значно ширше, ніж найфаховіший юрист, працюючий в штаті компанії. Це пов'язано з тим, що штатний юрист стикається зі схожими завданнями день у день, в той час, як команда практикуючих фахівців мають великі знання і досвід в самих різних ситуаціях. Крім того, штатний юрист не має доступу до ресурсів та інформації. Вони здебільшого обмежені в своїх можливостях, на відмінну від незалежних спеціалістів.

Юридична допомога може знадобиться, як Фопу, так і власнику бізнесу. Вона може бути одноразовою або надаватися на постійній основі. Але завжди буде висококваліфікованої, якщо звертатися до фахівців.

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости