П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

Від чого та як захищатися бізнесу

+ -
0

Представники бізнесу знають, що успішний старт власної справи не завжди означає її подальший вдалий розвиток. На це впливає ціла купа зовнішніх та внутрішніх чинників.

До зовнішніх факторів можна віднести: економічний та політичний розвиток країни, світові кризи, міжнародні події. На них власник бізнесу впливати, на жаль, не може, можливо тільки намагатись підстроюватись чи перебудовуватись під них. А ось більшість внутрішніх: вибір стратегії управління підприємством, перевірка надійності бізнес-партнерів, виконання норм законодавства, оптимізація витрат, – знаходиться у сфері впливу самого суб’єкта господарювання.

Фактори ризику для бізнесу та шляхи їх мінімізації

Для успішного розвитку справи необхідно вміти захищати свій бізнес: оцінювати ризики та сумлінність контрагентів, досконало знати та вміти застосовувати законодавчі акти, користуватись своїми правами та справно виконувати обов’язки. Не кожному підприємцю, його штатному бухгалтеру чи юристу, це виявляється під силу. Безумовно з цими питаннями допоможе розібратись адвокат, який досконало володіє необхідними знаннями, має відповідну практику та досвіт.

Розглянемо кілька «найпопулярніших ризиків» для розвитку бізнесу:

  1. Контрагенти. Надійний контрагент – це чи не найважливіша складова успішного розвитку бізнесу. А ненадійність партнерів, навпаки, може завдати чимало проблем та зайвих витрат. Наразі існує чимало засобів, у тому числі інтернет-сервісів, для перевірки їх сумлінності, якими суб’єктам господарювання варто користуватись.

  2. Контролюючі органи. Перевірки органів контролю, спілкування та листування з ними відіймають багато часу, коштів та сил, а також вимагають досконалого знання норм законодавства та судової практики. Ці питання краще та надійніше довірити професійному адвокату, який зможе дати оцінку ситуації та можливим ризикам, а також знайти шляхи до вирішення проблемних ситуацій.

  3. Ризиковані угоди. Недосконалість та постійне оновлення законодавства, купа роз’яснень та підзаконних актів, несумлінність контрагентів, корупційні ризики – це фактори, які можуть вплинути на визнання угод недійсними та привести до негативних наслідків – від незапланованих перевірок та значних матеріальних витрат до судових справ. Правова оцінка угоди, ще на моменті її укладання, яку може дати професійний адвокат, допоможе запобігти негативним наслідкам та ризикам.

Таким чином, одна з головних умов успішного розвитку бізнесу – вміння його захистити. А найкращий спосіб уникнути проблем – попередити їх появу. Більшість суб’єктів підприємництва замислюються над залученням адвоката, коли неприємності вже сталися. Натомість, вигідніше та простіше запобігти виникненню проблемних ситуацій, ніж потім боротися з ними та їхніми негативними наслідками. Для отримання консультацій, адвокатських послуг та додаткової інформації переходьте за посиланням www.slinko.com.ua/uk/.

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости