П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

+ -
0
В той час, коли в місті йдуть «комунальні війни», в яких міська влада наполягає на поверненні обслуговування будинків від новостворених «керуючих компаній» до комунальних ЖКСів та з цього приводу йдуть суди, директор Департаменту міського господарства Леонід Гребенюк звернувся до одеситів з проханням погасити «комуналку», бо містяни
+ -
0
Управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту Доброславської селищної ради в Одеській області провело тендер для обрання підрядника для реконструкції корпусу №1 дитячого садочку "Країна мрій".  
+ -
0
Щоб утримати та залучити новий кваліфікований персонал в умовах складної ситуації на ринку праці, українські компанії підвищують зарплати. В яких сферах заробіток зростає найбільше, читайте в матеріалі  
+ -
0
 В Ізмаїльському районі на Одещині збираються розвивати меліоративну систему. Тому в Ізмаїльській районній військовій адміністрації відбувалася нарада за участю голови РВА Родіона Абашева, його заступниці Ірини Холостенко, начальників Ізмаїльського, Кілійського та Болградського управлінь водного господарства.
+ -
0
В Італії правоохоронці на виконання запиту про міжнародну правову допомогу накладено арешт на активи вартістю близько 41 млн євро, що належать 68-річному олігарху російського походження з угорським громадянством Олексія Федоричева, який мешкає в Монте-Карло.
Последние новости