П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

У мережі поширюють дані з нібито доказами наявності в Труханова паспорта рф. Він сам заперечує це

+ -
0

Волонтер та блогер Сергій Стерненко опублікував дані з нібито російських баз даних, які підтверджують наявність у міського голови Одеси Геннадія Труханова російського громадянства. Той спростовує це.

Про російський паспорт Труханова Стерненко розповів у своїх соцмережах.

За його словами, міський голова Одеси, ймовірно, також оформлював російську банківську карту 9 лютого 2022 року — незадовго до російського повномасштабного вторгнення.

Стерненко опублікував документи, зокрема заяву про отримання російського паспорта, яку начебто подавав Труханов. Як стверджує волонтер, серія та номер паспорта, прописка та дата видачі, вказані в документах, узгоджуються із даними українських журналістів.

Одеський посадовець заявив, що «історія» про його начебто російське громадянство «тягнеться вже понад 10 років», протягом яких у мережі «з?являються якісь скани, фотографії та “витяги”». А проте, за словами Труханова, правоохоронці вже неодноразово спростовували наявність у нього паспорта рф.

«Адекватним людям ця тема вже набридла. Всім іншим нагадаю: для перевірки таких даних існують відповідні державні та правоохоронні органи. А не блогери», — каже він.

Зазначимо, українські журналісти неодноразово публікували розслідування щодо російського громадянства Труханова. Так, про це писали «Слідство. Інфо» та hromadske, де ще у 2016 році вийшло розслідування «Капітан під “триколором”. Мер Одеси Труханов — російський паспорт і офшори».

Після цього СБУ взялася перевіряти інформацію про громадянство мера Одеси, однак згодом там заявили, що не змогли з’ясувати, чи дійсно він має паспорт рф.

Источник

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости