П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

Світовий крипторинок схуднув на 270 мільярдів доларів за лічені години

+ -
+1

Світовий крипторинок за останні 24 години впав на 13,2%, втративши близько $270 млрд вартості.
Про це повідомляє CNBC із посиланням на дані CoinGecko. На тлі біржової кризи інвестори кинулися розпродавати ризиковані активи, до яких потрапили криптовалюти. У результаті Bitcoin впав на 11%, а Ethereum – на 21%, що призвело до зниження загальної вартості криптовалют на $270 млрд.
Цей розпродаж криптовалют відбувався паралельно з ширшим падінням на фондових ринках Азійсько-Тихоокеанського регіону. Японський Nikkei 225 впав на 7%, продовживши втрати попереднього тижня після рішення Банку Японії підвищити базову процентну ставку до найвищого рівня за останні 16 років.
У Сполучених Штатах індекс Nasdaq минулого тижня впав на 3,4%, увійшовши в зону корекції й продемонструвавши найгірші тритижневі показники з вересня 2022 року. Основні технологічні акції, такі як Amazon та NVIDIA, зробили свій внесок у падіння.

На нещодавнє падіння цін на акції вплинули розчаровуючі звіти про прибутки, слабший, ніж очікувалося, звіт про зайнятість, зростання безробіття та занепад виробничого сектору. Рішення Федеральної резервної системи США залишити базову процентну ставку на незмінному рівні, не обіцяючи її зниження у вересні, також вплинуло на ринкові настрої. Зниження процентних ставок, як правило, приносить користь ризикованим активам.

Ціна Bitcoin досягла найнижчого рівня з лютого, торгуючись на позначці $54 000, хоча за рік вона зросла майже на 23%. Ethereum подешевшав до $2300, розгубивши свій річний приріст. Інші криптовалюти, такі як токени BNB від Binance та Solana, також зазнали падіння на понад 15% та 10% відповідно.
Нагадаємо, у понеділок, 5 серпня, акції японських компаній зазнали найбільших за всю історію денних втрат через побоювання щодо уповільнення економічного зростання у США.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Источник

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости