П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

Три земельні ділянки були незаконно передані в оренду одному з товариств Одещини

+ -
+1

Прокуратура у суді успішно відстояла право держави на лісові земельні ділянки площею 521 гектар. Загальна вартість цих територій становить понад 19 мільярдів гривень. Про це повідомляє Одеська обласна прокуратура. 

Під час судового процесу прокурори продемонстрували, що три земельні ділянки лісогосподарського призначення, розташовані в межах Яськівської сільської ради та Біляївської міської ради, незаконно передані в оренду певній компанії регіону. Зазначені землі, згідно з чинним законодавством, мали обмеження у цивільному обороті.

Попри законні обмеження, лісові землі були передані для будівництва рибогосподарських, культурно-оздоровчих, рекреаційних, спортивних та туристичних об'єктів. З метою захисту інтересів держави, обласна прокуратура подала позов до суду з вимогою визнання недійсними розпоряджень районних держадміністрацій та договорів оренди.

Господарський суд Одеської області задовольнив позов та вирішив повернути ці землі у державну власність. Рішення суду було підтримане апеляційними та касаційними інстанціями.

Нагадаємо, Одеська обласна прокуратура забезпечила повернення державі будівлі літнього кінотеатру, який розташований на території парку-пам’ятки садово-паркового мистецтва "Парк санаторію імені Чкалова". Приміщення загальною площею понад 241 кв. метр незаконно вибуло із власності держави.


Источник

Похожие новости

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости