П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

В Одесі домашньому тирану оголосили про підозру

+ -
0

Житель Київського району Одеси неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців за вчинення домашнього насильства. У стані алкогольного сп’яніння чоловік лаявся, принижував, ображав та штовхав дружину у присутності спільних сина й доньки віком 9-ти та 10-ти років.

Відносно домашнього тирана поліцейські неодноразово складали адміністративні матеріали за домашнє насильство, передбачені частинами 1 та 2 статті 173-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення, а також застосовували терміновий заборонний припис, яким на деякий час відсторонювали від сім’ї. Суд накладав стягнення у вигляді штрафу на правопорушника, а поліцейські попереджали останнього про можливу кримінальну відповідальність, якщо він не змінить свою поведінку.

Після отримання чергового звернення жінки щодо агресії чоловіка слідчі розпочали провадження за статтею 126-1 Кримінального кодексу України, якою кваліфікується систематичне домашнє насильство.

Хлопчика та дівчинку, які стали свідками протиправної поведінки батька, було опитано за участю спеціалістів психологів «Центру захисту та соціально-психологічної підтримки у процесі слідства та правосуддя дітей, які постраждали або стали свідками насильства» за моделлю «Барнахус», в результаті чого їх було визнано потерпілими від домашнього насильства.

Источник

Похожие новости

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости