П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

В Одеській області невідомі у балаклавах висипали на дорогу п’ять тонн зерна

+ -
0

На одній із трас на Одещини компанія невідомих осіб висипала на дорогу близько 5 тонн зерна з великовантажного транспорту миколаївського постачальника. Про це, посилаючись на видання “НікВісті”, повідомляє “Бессарабія INFORM”.

За інформацією журналістів, близько доби водій простояв на околицях дороги через несправність зерновоза, намагаючись самостійно його відремонтувати. До нього під’їхали невідомі двома машинами, заблокувавши вантажівку з двох сторін.

За словами водія, невідомі пояснили свої дії тим, що його фура нібито перевантажена.

«Аргумент про навантаження — це те, що їм так здалося. Легковики з обох боків підперли фуру. Викликали туди поліцію, щоб направити на зважування. Наш водій сказав, що проблем немає, він готовий доремонтувати та їхати на зважування. Усю розмову водій знімав на відео, після чого ці люди відібрали у нього телефон, погрожували, і продовжили далі розмову», – розповів власник фури.
Після довгих розмов водій відійшов від автомобіля і один із невідомих підійшов до борту фури, відкрив її та поїхав з місця події. На дорогу із фури висипалося до 5 тонн зерна.

«Ситуація є абсолютно неприємною. Я вперше з таким варварством зіткнувся. Якісь невідомі люди у балаклавах чогось вимагають. Поки що така критична ситуація відбувається в країні на кордоні з Польщею, де поляки наше зерно розсипають, постає питання, як наші люди таке можуть робити? Там втрат на 500 доларів, але не в цьому справа, а в тому, що посеред дня хтось може силоміць тиснути на людей і щось вимагати від них. Що це за самоврядність? – заявив чоловік.

Источник

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости