П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

На Староконному ринку вирують пристрасті по "кінцю світу"

+ -
0

Один із найстаріших одеських ринків після літніх рейдерських трясе вже «електричний скандал».

Про рейдерське захоплення Старокінки колишнім орендарем ми писали влітку. Наприкінці 2023 року події здобули новий виток. Колишній орендар зміг отримати Ухвалу суду, котрої компанії-власнику «ОКС КЕПІТАЛ» та всім, хто перебуває з нею у договірних відносинах, заборонено здійснення будь-якої діяльності, пов'язаної з використанням та експлуатацією торгових площ.

Теперішня Адміністрація від ТОВ «Старокінний ринок», що зайшла на ринок за рішенням суду 21 грудня 2023 року, насамперед почала виставляти рахунки підприємцям за період з липня по грудень 2023 року. Заради справедливості, господарську діяльність на ринку компанія не вела. Водночас Адміністрація ТЦ від власниці  (компанія «ОКС КЕПИТАЛ» - ред)– звільнила підприємців від платежів на період судових розглядів із сумнівним орендарем ТОВ «Старокінний ринок». Про це розповідають самі підприємці у соцмережах.

Понад те, підприємці Староконки з кінця минулого тижня залишилися без електропостачання. Керівник адміністрації Ольга Новікова одразу звинуватила власника торговельного центру (компанія «ОКС Кепітал» - ред) у нібито наявних боргах за спожиту електроенергію, що власне призвело до проблем з електропостачанням.

Власник, у свою чергу, заявляє, що на момент заходу на ринок рейдерів боргів не було, а ось проблеми з технічним станом підстанції, що обслуговує, – були. Більше того, суд заборонив власнику запровадити господарську діяльність на території Староконці.

Новий договір на послуги електропостачання Адміністрація Ольги Новікової не може укласти в рамках Законодавства України, а єдине джерело електропостачання ринку – ПП «ТЦ «Старокінний» позбавлене можливості займатися своєю діяльністю через Ухвалу суду. Очевидно, що поки що конфлікт між двома Адміністраціями торговельного центру б'є по підприємців.

Обурені підприємці покликали Ольгу Новікову, як керівника адміністрації ТОВ «Старокінний ринок», на зустріч, щоб вона озвучила своє бачення ситуації, що склалася на ринку, з електрикою та варіантами виходу з неї. На зустріч керівник прийшла підготовленою. Роздрукувавши «викривальний документ», керівник у котре «призначила» винуватця проблеми. Під час вивчення сумнівного документа на адресу керівництва Центрального РЕМ виникає кілька питань. Зокрема, де підпис та печатка підписувача? Виходить, що Ухвалу для заходу на ринок Новікова отримала, а про відповідну Ухвалу суду щодо електропідстанції, яка перебуває у власності - забула.

Серед одеситів існує думка: «чим швидше підприємці зрозуміють, що повернутися до нормальної діяльності вони зможуть лише вигнавши рейдерів – тим раніше вони почнуть спокійно працювати»

 

Похожие новости

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости