П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

На Одещині викрито чергову схему ухилення: «виїзд за кордон» коштував 9 тисяч доларів

+ -
0

На Одещині повідомлено про підозру громадянину, який разом із спільником сприяв військовозобов’язаному у незаконному перетині кордону.

11 грудня під час одержання обумовлених раніше грошових коштів у сумі 9 000 дол. США, громадянина затримали правоохоронці в порядку ст. 208 КПК України.

Припинили злочинну схему оперативники управління стратегічних розслідувань в Одеській області спільно зі слідчими обласної поліції. Її організатором виявився керівник однієї з одеських громадських організацій, який залучив до неї військовослужбовця.

Так, маючи зв’язки в територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки, фігуранти обіцяли громадянам вирішити питання непризову до лав ЗСУ шляхом зняття їх із військового обліку за станом здоров’я. Також пропонували їм допомогти з виготовленням документів для безперешкодного виїзду за кордон. Свої «послуги» зловмисники оцінювали у 9 000 доларів.

«Громадському діячеві» обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою у виді застави в сумі 105 000 гривень.

Його спільника, військовослужбовця, який під час контрольованої зустрічі пропонував своє сприяння у виготовлені документів, що надають законні підстави на виїзду за кордон, взято під варту з альтернативою у виді застави в сумі 402 600 гривень.

Досудове розслідування здійснюють слідчі слідчого управління ГУНП в Одеській області, оперативний супровід – УСР в Одеській області ДСР Нацполіції України.

Источник

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости