П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

В Одесі студенти-кухарі готують випічку для ЗСУ

+ -
0

В Одесі студенти Одеського професійного ліцею морського транспорту роблять випічку для Збройних Сил України. Учора, 8 листопада другокурсники та першокурсники навчального закладу впродовж 6 годин готували їжу для фронту.

Про це повідомляє Теза Одещини з посиланням на онлайн-медіа Вигода.Інфо.

Як йдеться, студентка Руслана Гіжиця з села Вигода на Одещині ініціювала приготування булочок та пиріжків для військових 41-ї бригади. В одному з підрозділів ЗСУ, які захищають Україну, є близька до серця людина. Дівчину підтримали її одногрупники, майстри та інші небайдужі люди.

Майбутні кухарі та кухарі суднові, під керівництвом трьох майстрів з виробничого навчання – Юлії Резниченко, Домініки Терзи та Домініки Ніколової, готували булочки з маком, корицею, яблуком, медом, а також пиріжки з капустою. Загалом вони спекли 260 штук.

Цього ранку було відправлено п’ять коробок зі смаколиками Укрпоштою на харківський напрямок, для хлопців одного з підрозділів 41-ї окремої механізованої бригади Збройних Сил України.

Усі необхідні продукти для приготування їжі здебільшого надають небайдужі люди, а також місцеві підприємці, які відгукнулися на прохання допомогти. Крім того, батьки студентів професійного ліцею також долучилися до цієї справи та взяли участь у підготовці їжі для військових.

Як розповіла студентка 6 групи професійного ліцею морського транспорту Руслана Гіжиця для Вигода.Інфо, це вже не перша волонтерська робота серед студентської молоді. Вони регулярно готують їжу для військової охорони об’єктів критичної інфраструктури та лікувальних закладів, де отримують допомогу поранені бійці.

Більше у Telegram 

Источник

Похожие новости

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости