П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

Ракетний удар по Одещині: є влучання по інфраструктурному об'єкту

+ -
0

Сьогодні вночі російські окупанти черговий раз атакували південь України.

В Одеські ОВА повідомили, що на Одещині знищили два дрони “Shahed-131/136”. Втім, повністю уникнути влучень не вдалося. Голова Одеської ОВА Олег Кіпер зазначив, що є влучання по технічній території інфраструктурного об'єкта в області. Постраждалих і сильних руйнувань не зафіксовано.

У Силах оборони півдня повідомили, що у центральних та південних областях вночі загалом збили 11 дронів. Окрім двох на Одещині, по три збили у Кіровоградській та Миколаївській областях, а також по одному в Дніпропетровській, Херсонській та Вінницькій областях.

Зазначимо, що 30 жовтня вранці російські окупанти задавали удару по Одесі. Народний депутат Олексій Гончаренко повідомив, що атакований був судноремонтний завод під Одесою. Крім того, в мережі шириться інформація, що, ймовірно, ворог застосував балістику по Одещині. 

“Коментарі” писали, що вночі, 23 жовтня російські окупанти три з половиною години атакувати південь України з повітря. Ворог застосував ударні дрони типу Shahed. Військові повідомили, що загалом було збито 9 літальних апаратів. Про це зазначити в Силах оборони півдня України.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що Одещина знову опинилась під обстрілами російських окупантів. Ворог завдав комбінованого удару по південному регіону. Так, ворог випустив 33 засоби повітряного нападу. Військові збили 19 шахедів, а також 11 з 12 крилатих ракет “Калібр”. Втім, дві протикорабельні ракети “Онікс” завдали удару по готелю в морському порту Одеси.

Источник

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости