П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

СБУ на хабарі затримало начальника одного з відділів Регіонального управління ТрО «Південь»

+ -
0

СБУ за хабар в розмірі 1 млн гривень від голови Добровеличківськоі селищної громади затримано начальника відділу цивільно-правового співробітництва Регіонального управління ТрО «Південь» за залишення без змін юридичної адреси 121 та 124 бригад зазначеного ТрО.

 Як повідомляють Телеграм-канали, мова йде про підполковника Руслана Цобенко.

Нагадаємо, що з 2020 року Руслан Цобенко є головою Голованівської районної ради.

Раніше зазначалося, що він був генеральним директором ТОВ «АПК “Розкішна”», якою володіє дружина. Руслан Цобенко мав корпоративні права у громадській організації «Народна дружина», разом з жінкою є співвласником ТОВ «Торговельно-транспортна компанія “Бригантина”».

Ольга Цобенко – власниця ТОВ «АПК “Розкішна”», ТОВ «Правозахисна організація “Адвокат”», ТОВ «Рапсодія», ТОВ «Агропромислова компанія “Сонячний край”», ТОВ «Птахокомбінат “Грузянка”», ТОВ «Ємилівське хлібоприймальне підприємство», ТОВ «Розношенське», ТОВ «Агропромислова компанія “Аврора”», ТОВ «Аграрна компанія “Зоря”», ТОВ «Олд Мілл», ТОВ «Агрофірма “Шевченка”» та ще кількох підприємств.

У родини – три квартири у Голованівську та одна – в Одесі, а також чотири будинки в Голованівську, один – у селі Цвіткове Голованівського району, є і нежитлові приміщення.

У подружжя на двох – кілька ділянок землі у Голованівську загальною площею понад 5000 квадратних метрів та 1 мільйон 120 тисяч квадратних метрів землі у Голованівському та Вільшанскому районах.

У 2019 році Руслан Цобенко придбав веломісце у Києві розміром 2,7 квадратного метра за ціною 32 400 гривень.

Руслан Цобенко користувався снігоходом Yamaha 2011 року випуску, мотоциклом Honda 2008 року випуску та позашляховиком Toyota Land Cruiser 200 VX 2008 року випуску.  

Він отримав у 2019 році 592 527 гривень заробітної плати, 6 800 гривень відсотків за банківським вкладом, 8 860 гривень від здачі майна в оренду та 824 280 гривень від заняття підприємництвом.

У 2020 році на банківських рахунках зберігалося 70 733 гривні, 23 371 долар США. Готівкою подружжя мало 556 000 доларів, 84 000 гривень та 52 500 євро.

Источник

Похожие новости

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости