П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

Місто-побратим Регенсбург вирішив передати Одесі 10 пасажирських автобусів

+ -
0

Одеський міський голова Геннадій Труханов виїхав у відрядження до міста-побратима Регенсбурга. 

Як повідомили у пресслужбі Одеської мерії, Геннадій Труханов там зустрівся із представниками компанії Stadtwerk, яка опікується громадським транспортом у Регенсбурзі, та німецької благодійної організації Space Eye.

Під час зустрічі вони обговорили передачу Одесі 10 пасажирських автобусів з низьким полом, які вийдуть на міські маршрути вже найближчим часом. 

Зазначимо, що у серпні Комунальне підприємство "Миколаївпастранс" отримало новий сучасний автобус, який був переданий громаді Миколаєва від німецьких партнерів з міста Дрезден. Автобус розрахований на 82 місця, з них 49 - для сидіння.

А також, що під час засідання 25 серпня виконавчий комітет Одеської міської ради ухвалив придбання 30 електробусів та станцій підзарядки. Їхня загальна вартість становить 13 млн євро. КП "Одесміськелектротранс" дозволено залучити субкредит під гарантії Одеської міської ради для придбання нових електробусів.

Проєкт фінансується за  кредитні кошти Європейського інвестиційного банку та міського бюджету – 2,6 млн євро. Повернення кредитних коштів планується коштом загального доходу КП "ОМЕТ" від усіх видів діяльності.

Нові електробуси мають зменшити кількість маршрутних таксі, які курсують з Пересипського району до центра міста щонайменше у 2 рази. Автобуси будуть курсувати між вулицею Паустовського (Пересипський район) і центром міста.

Термін реалізації проєкту – 2023-2026 роки.

Раніше Одеська обласна державна (військова) адміністрація передала громадам другу партію шкільних автобусів придбану в співфінансуванні із бюджетами громад. Цього разу це територіальні громади: Болградська, Кодимська, Курісовська, Миколаївська, Подільська, Старомаяківська, Слобідська, Доброславська, Цебриківська, Любашівська.

Більше у Telegram 

Источник

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости