П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

Одеська область виділила 20 млн грн на відбудову Херсонщини

+ -
0

Одеська область у межах проєкту «Пліч-о-пліч» виділила на відбудову низку населених пунктів на Херсонщині 20 млн грн. Сергій Жирний, в.о. директора департаменту капітального будівництва та дорожнього господарства Одеської ОВА, розповів більше про розподіл коштів.


За його словами департамент у межах проєкту «Пліч-о-пліч» є замовником і координує по відновленню та відбудові пошкоджених об’єктів у деокупованих населених пунктах Херсонщини. Зокрема йдеться про Новодмитрівку, Благодатне і Киселівка, додав кореспондент «Інформеру» з брифінгу.

На сьогодні у селі Новодмитрівка обстежено 68 житлових будинків, у Благодатному — 80 і ще 4 об’єкти соціальної інфраструктури, у Киселівці — 114 та 4 відповідно. Всього пошкоджено 270 об’єктів, з яких 14 об’єктів відновлено власниками за власні кошти.

Нині відновлення цих об’єктів оцінюють у 230 млн грн, з яких сума на капітальний ремонт об’єктів соціальної інфраструктури — 196 млн грн.

«З обласного бюджету за дорученням глави адміністрації Олега Олександровичем Кіпера нами перерахована до херсонського бюджету 20 млн грн, з яких 4,5 млн грн пішли на Великоолександрівську селищну раду і 15,5 млн грн на Чорнобаївську», — зауважив він.

Він додав, що замовниками робіт на цих об’єктах є громади на місцях. Одеська ОВА координує діяльність підрядників, відбудову, передає і звітує щодо цього до Офісу Президента України.

У Киселівці вже завершили роботи по шести житлових будинках і ще тривають роботи по такій же кількості. У селі Благодатне завершено роботи по п’яти житлових будинках, а тривають роботи по чотирьох. Також у Новодмитрівці вже відновили п’ять будинків і укладено договори ще по семи.

Більше у Telegram 

Источник

Похожие новости

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости