П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

Одеські поліцейські повернулися з деокупованої території Херсонщини

+ -
0

Наприкінці минулого тижня у рамках чергової ротації на Херсонщині що один зведений загін правоохоронців Одещини заступив на чергування.

Як повідомили в пресслужбі Нацполіціїї в Одеській області, у звільнених від російських загарбників населених пунктах регіону працівники різних підрозділів поліції Одещини у складі зведеного загону допомагали херсонським колегам виконувати завдання поліції та забезпечувати дотримання вимог воєнного стану.

У повідомленні йдеться про те, що правоохоронці проводили стабілізаційні заходи, фіксували наслідки вчинених ворогом військових злочинів, дбали про безпеку місцевих жителів. Цього разу додому загін поліцейських повернувся не у повному складі. Під час виконання службового завдання в одному з районів Херсона унаслідок артилерійського обстрілу російськими військами загинув оперуповноважений сектору кримінальної поліції старший лейтенант поліції Юрій Коваш. Пам’ять про загиблого захисника України вшанували хвилиною мовчання.

– Нам доводиться платити найвищу ціну за захист наших громадян та країни від російських загарбників, за відновлення справедливості, миру та спокою. Дякую кожному з вас за відданість присязі, українському народові та державі, за хоробрість та непохитність на шляху до перемоги, - сказав заступник начальника ГУНП в Одеській області Денис Захарченко.

Поліцейські отримали відомчі відзнаки за сумлінне виконання службових обов’язків у період воєнного стану, мужність і самовідданість, виявлені під час захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України й вірність присязі.

Також відомо про те, що ювенальні поліцейські евакуювали з найбільш обстрілюваного району Херсона жінку з двома дітьми.

Так, до поліції звернулася жителька цього мікрорайону. Жінка розповіла, що після останнього обстрілу в її квартирі повибивало всі вікна, потрощило двері, тож надалі там жити неможливо і вона хоче евакуюватись. Херсонка попросила вивезти її разом з синами віком трьох і 13 років у безпечну зону. Працівники ювенальної превенції відреагували на повідомлення та вивезли родину з максимальним дотриманням заходів безпеки: матері та дітям одягли захисні каски та бронежилети, після чого везли їх на спеціальному автомобілі в безпечніший район. Жінці з синами надали всю необхідну допомогу.

Більше у Telegram 

Источник

Похожие новости

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости