П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

На ринку в Одеській області конфіскували незаконний товар

+ -
0

На ринку в Ізмаїльському районі Одеської області було встановлено кілька фактів реалізації тютюнових виробів іноземного виробництва без марок акцизного податку. Поліцейські вилучили у правопорушниць безакцизну продукцію вартістю майже 75 тисяч гривень та склали п’ять адміністративних протоколів.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

Дві жительки Кілії 58 та 73 років на ринку міста реалізовували тютюнові вироби іноземного виробництва без марок акцизного податку. Крім того, жодного документа, який би дозволяв цей вид підприємницької діяльності, надати правоохоронцям жінки не змогли. Тому відносно продавчинь поліцейські склали адміністративні матеріали за роздрібну торгівлю тютюновими виробами без марок акцизного податку.

За торгівлю товарами без марок акцизного податку продавчиням загрожує штраф від двохсот до шестисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить від 3400 до 10200 гривень, з конфіскацією предметів торгівлі. А за провадження господарської діяльності без отримання ліцензії на провадження виду господарської діяльності — штраф від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить від 17000 до 34000 гривень, з конфіскацією виготовленої продукції чи без такої.

А от 62-річна містянка, яка хоч і має відповідні документи на заняття підприємницькою діяльністю, у власному торговельному павільйоні на цьому ж ринку реалізовувала тютюнові вироби без марок акцизного податку, незважаючи на те, що у лютому поточного року відносно неї вже складали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 156 КУпАП і вона сплатила штраф у розмірі 3400 гривень. Цього разу правоохоронці склали відносно підприємиці адміністративний протокол за торгівлю тютюновими виробами без марок акцизного податку, вчинену особою, яку протягом року було піддано адміністративному стягненню за такі ж порушення, що передбачено ч. 4 ст. 156 КУпАП. Правопорушниці загрожує штраф від восьмисот до однієї тисячі чотирьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить від 13600 до 23800 гривень, з конфіскацією предметів торгівлі.

Загалом відносно громадянок складено п’ять протоколів про адміністративні правопорушення, які вже скеровані до суду. Також у них вилучено на тимчасове зберігання 1260 пачок тютюнових виробів різних марок на суму майже 75 тисяч гривень.

До прийняття судом процесуального рішення вилучене майно знаходитиметься у камері речових доказів.

Більше у Telegram 

Источник

Похожие новости

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости