П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

Ізмаїльські портовики пропонують назвати буксир на честь легендарного начальника порту

+ -
0

Члени профкому Ізмаїльського порту підтримали  пропозицію трудового колективу ДП «ІЗМ МТП» перейменувати буксир флоту портового «Портовий-27» на честь Заслуженого працівника транспорту України, Почесного працівника морського та річкового транспорту, Почесного громадянина Ізмаїла, очільника Ізмаїльського порту в 1987-2011 роках Валентина Котельного. 

До Ізмаїльського морського торговельного порту Валентин Котельний прийшов молодим спеціалістом після закінчення Одеського інституту інженерів морського флоту. Тут він пройшов складний трудовий шлях від змінного механіка до начальника підприємства.

Валентин Федорович нагороджений орденами Трудової слави та «За заслуги» ІІІ ступеня, удостоєний почесних звань «Заслужений працівник транспорту України» та «Почесний працівник морського та річкового транспорту». П’ять разів удостоєний звання найкращого керівника року в Ізмаїлі. У 2000-му році прізвище Валентина Котельного було занесено до «Золотої книги еліти України». За значний внесок у розвиток економіки міста та благодійну діяльність у 2002 році Валентин Котельний удостоєний звання «Почесний громадянин Ізмаїла».

На посаді керівника ІЗМ МТП Валентин Федорович працював із 1987 по 2011 рік. Колеги та підлеглі пам’ятають його як вимогливого та цілеспрямованого керівника. Але в той же час як людину чуйну, яка співчуває чужій біді. Під його керівництвом порт надавав допомогу міським медичним та освітнім установам, благодійним фондам та людям похилого віку.

Не втомлювався піклуватися Валентин Котельний і про своїх підлеглих. При ньому більшість черговиків отримали спеціально збудоване житло, з’явилася традиція виплачувати адаптаційну вихідну допомогу ветеранам, співробітникам виділялися позики на оздоровлення, навчання дітей, будівництво власних будинків.

Валентин Федорович запроваджував для підприємства нові прогресивні форми організації роботи, забезпечуючи своїм співробітникам стабільно високу оплату праці. І вчив їх не лише працювати, а й відпочивати. При ньому було збудовано базу відпочинку «Портовик» в Озерному.

Також з його ініціативи у місті побудували обвідний канал та каплицю Миколи Чудотворця на набережній морвокзалу.

Такою турботливою, чуйною та високодуховною людиною Валентина Федоровича і пам’ятають його колеги, які й пропонують віддати йому шану, перейменувавши буксир на його честь.

Більше у Telegram 

Источник

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости