П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

Одесита ув'язнили до СІЗО за підозрою в перевезенні ухилянтів

+ -
0

Поліцейські затримали одесита за підозрою у незаконному переправленні осіб через державний кордон України вчинене з корисливих мотивів й наразі чоловік ув'язнений до слідчого ізолятора.

Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Національної поліції в Одеській області. 

Як стверджують у поліції, на момент затримання зловмисника він отримав від одного "клієнта" частину коштів як аванс, а решту той мав сплатити після втечі з України. 

Правоохоронці запевнюють, що житель Одеси, вступивши у змову зі ще кількома особами, розробив план незаконного переправлення чоловіків призовного віку через державний кордон України.

Знайшовши через один із месенджерів охочого, він пояснив йому, у який саме спосіб буде здійснюватися перетин державного кордону, надав поради та вказівки щодо конкретних дій в момент самого перетинання кордону, запевнив у своїй спроможності усунути перешкоди на шляху до сусідньої держави через свої міцні зв'язки.

За свої послуги, затриманий запросив винагороду у розмірі 4 тисячі доларів США двома траншами. Частину – відразу, а частину – з сусідньої країни. 

Отримавши 1 тисячу 500 доларів США авансу від клієнта, містянин забезпечив його транспортним засобом, яким той попрямував до пункту призначення. Біля державного кордону України чоловік, за подальшими вказівками, які мав отримувати у телефонному режимі, повинен був пішки перейти на територію іншої держави в обхід офіційного пункту пропуску. 

Автівку з клієнтом правоохоронці зупинили на шляху прямування до державного кордону.

"За наявності достатніх доказів, зібраних правоохоронцями, слідчі поліції під процесуальним керівництвом Малиновської окружної прокуратури Одеси повідомили йому про підозру у сприянні незаконному переправленні осіб через державний кордон України порадами, вказівками, наданням засобів, з корисливих мотивів, вчиненому за попередньою змовою групою осіб. Цей злочин кваліфікується за ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України та карається позбавленням волі на строк від семи до дев'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна", - йдеться в повідомленні поліції.

Більше у Telegram 

Источник

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости