П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

В Одесі затримали групу осіб за продаж неіснуючих металоконструкцій

+ -
0

В Одесі поліцейські викрили групу осіб, які обманювали місцевих жителів з продажем металопластикових вікон, - повідомляє прес-служба поліції регіону.

Правопорушники – 21-річна сумчанка та двоє киян 24-х та 28-ми років. Аби ввести в оману клієнтів вони офіційно зареєстрували підприємницьку діяльність, орендували на вулиці Косовській офіс, а щоб залучити якомога більше замовників, створили сайт з продажу металоконструкцій з акційними цінами.

В процесі діяльності спільники укладали з громадянами договори на доставку та установку товару, отримували від клієнтів оплату, але обіцяного не виконували. Після завершення зазначеного в угоді терміну, одесити, так і не отримавши товар, знову зверталися до «підприємців», але у відповідь чули про затримки від постачальників абощо. Врешті, втративши надію, кілька потерпілих звернулось до поліції.

Від шахрайських дій зловмисників постраждало майже півсотні громадян на загальну суму більш ніж шістсот тисяч гривень.

«В ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що на рахунку фігурантів десятки ошуканих одеситів та сотні тисяч гривень завданих їм збитків. Слідчі відділу поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 1 під процесуальним керівництвом Малиновської окружної прокуратури міста Одеси оголосили фігурантам підозри за ч.3 ст.190 Кримінального кодексу України. Згідно з законодавством, заволодіння чужим майном шляхом зловживання довірою, вчинене у великих розмірах та за попередньою змовою, карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років», - прокоментувала старша слідча територіального підрозділу поліції Юлія Бондаренко.
Источник

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости