П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

Ренійські депутати займуться реформуванням виконавчих органів ради

+ -
0

Дванадцять проектів рішень, що регулюють роботу виконавчих органів ради містяться у рекомендованого порядку денного чергової двадцять першої сесії Ренійської міської ради VIII скликання.

Депутати планують: затвердити план роботи Ренійської міськради на 2022 рік та внести зміни до положень про відділ містобудування та архітектури та відділ освіти, повідомляє кореспондент ІзбірКому.

Внести зміни передбачається і до структури виконавчих органів Ренійської міськради та їх загальної чисельності. А також у рішення «Про створення відділу «Центр надання адміністративних послуг» та затвердження Положення про структурні підрозділи апарату виконавчого комітету». Низка проектів рішення пов'язані з реорганізацією виконавчих органів у сфері освіти. На розгляд депутатів виносяться проекти рішень про припинення КУ «Центр з обслуговування закладів та закладів освіти» шляхом ліквідації, створення централізованої бухгалтерії та групи централізованого господарського обслуговування відділу освіти. Крім того, передбачається створити координаційну раду з питань національно-патріотичного виховання та затвердити Положення про неї. І, нарешті, затвердити Стратегію розвитку Ренійської громади на 2022-2027 роки.

Трохи менша кількість проектів рішень, що стосуються сфери фінансової діяльності Ренійської міськради.

Планується затвердити розміри тарифів на платні соціальні послуги, що надаються КУ «Центр надання соціальних послуг» та внести зміни до бюджету Ренійської громади на 2022 рік. Внесення змін до бюджету завжди супроводжується внесенням змін до програми соціально-економічного розвитку Ренійської громади на відповідний рік. Але ця програма буде не єдиною, до якої внесуть зміни під час роботи чергової двадцять першої сесії міськради. Зміни зазнають програми «Захист та Турбота», розвитку культури та мистецтв, місцевих стимулів для медичних працівників, «Безпечна громада» та «Поліцейський офіцер Ренійської громади». Крім внесення змін до раніше прийнятих програм буде затверджено програми розвитку та фінансової підтримки комунальних установ «Центральна міська лікарня Ренійської міської ради» та «Ренійський центр первинної медико-санітарної допомоги» на 2022 рік. Стратегію розвитку Ренійської громади на 2022-2027 роки.

До порядку денного двадцять першої сесії Ренійської міськради включено сорок дев'ять проектів рішень, що стосуються сфери регулювання земельних відносин на території Ренійської громади. А рекомендований порядок денний містить сімдесят чотири проекти рішень. Вони накопичилися через те, що минула чергова сесія відбувалася ще в грудні 2021 року. 

На пройдешній нещодавно позачерговій сесії ці питання не розглядалися. За вже відпрацьованим алгоритмом в одному блоці було проведено засідання постійних депутатських комісій та пленарне засідання.

Між тим у Рені в 2021 році розпочали реалізацію трьох проєктів: термомодернізації Центральної міської лікарні, створення служби поліцейських офіцерів громади, в народі прозваних шерифами, та розчищення балки Баланешти. 

Источник

Похожие новости

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости