П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

Одеська облрада планує виділити на висвітлення своєї діяльності майже 9 мільйонів

+ -
0

Постійна комісія з питань регламенту, місцевого самоврядування, депутатської діяльності, зв’язків з громадськістю, моралі, етики та гласності, прав людини, свободи слова та інформації узгодила внесення змін до програми висвітлення діяльності ради та обласної адміністрації у засобах масової інформації на 2021-2023 роки.

Як зазначили під час засідання комісії, йдеться зокрема про розширення носіїв, на яких висвітлюватиметься інформація, повідомив кореспондент Центру публічних розслідувань.

Скоріш за все, якщо раніше за висвітлення діяльності обласної ради та обласної адміністрації платили лише газетам, сайтам та телеканалам, то тепер задля цього використовуватимуть також рекламні щити.   

Зазначимо, минулого року голова Одеської обласної адміністрації Сергій Гриневецький підписав розпорядження про виділення коштів управлінню комунікацій та інформаційної політики. Тоді на це виділили 1 мільйон гривень. 

На сесії у квітні депутати Одеської обласної ради погодилися внести зміни у програму висвітлення діяльності Одеської обласної ради у засобах масової інформації на 2021-2023 роки, то її обсяг збільшиться з 6 млн 351 тис. грн до 8 млн 997 тис. грн. Причина - поява у додатку № 3 до програми пункту “Висвітлення діяльності Одеської обласної державної адміністрації засобами масової інформації”, тоді як раніше в документі була вказана лише облрада. Цьогоріч на зазначені цілі можуть виділити близько 3 млн грн. 

Источник

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости