П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

«БІОТЕРМ-ТЕПЛО» информирует об изменении тарифов на тепло

+ -
0

ОБ`ЯВА щодо зміни (повного перегляду) тарифів на теплову енергію, її виробництво і постачання та послуги з постачання теплової енергії для ТОВ "БІОТЕРМ-ТЕПЛО"

На виконання наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.06.2018 № 130 «Про затвердження Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності» ТОВ "БІОТЕРМ-ТЕПЛО" інформує споживачів щодо зміни (шляхом повного перегляду) тарифів на теплову енергію, її виробництво і постачання та послуги з постачання теплової енергії, встановлених рішенням Виконавчого комітету Одеської міської ради від 24.01.2019 № 28 «Про встановлення тарифів на виробництво теплової енергії, що виробляється на установках з використанням альтернативних джерел енергії, для товариства з обмеженою відповідальністю «БІОТЕРМ-ТЕПЛО».

Тарифи, встановлені зазначеним рішенням, були розраховані відповідно до положень Закону України «Про альтернативні джерела енергії», Закону України «Про теплопостачання» та з урахуванням середньозважених тарифів, розрахованих Державним агентством з енергоефективності та енергозбереження України на рівні 90% від вартості теплової енергії.

Враховуючи те, що встановлення попереднього тарифу на теплову енергію відбувалося за так званою «спрощеною» процедурою, та не враховувало фактичні витрати підприємства, які задіяні в процесі виробництва та постачання теплової енергії, наразі виникла необхідність перегляду діючих тарифів на теплову енергію.

Тарифи, встановлені рішенням Виконавчого комітету Одеської міської ради від 24.01.2019 № 28, не відшкодовують економічно обґрунтовані витрати підприємства. Відсоток відшкодування затвердженим тарифом собівартості планового тарифу становить 54,6% для «бюджетних» споживачів та 35,5% для споживачів «населення» (гуртожиток).

Розрахунки тарифів проводились відповідно до «Порядку формування тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води», затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 року №869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги».

З пропозиціями та зауваженнями звертатись до керівництва протягом 7 календарних днів з дати опублікування за адресою: 65060, Україна, м. Одеса, вул. Італійський бульвар, 8, тел. 073-259-50-66.

Структура тарифів на теплову енергію її виробництво і постачання та послуги з постачання теплової енергії на опалювальний період 2021-2022 роки по ТОВ "БІОТЕРМ-ТЕПЛО" додається.

Источник

Похожие новости

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости