П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

К курортам Одесской области теперь можно добраться быстрее

+ -
0

«Укрзалізниця» добавила две ускоренные электрички из Одессы в Белгород-Днестровский, которые едут через популярные курорты Затоку и Каролино-Бугаз.

Об этом сообщили в пресс-службе Одесской железной дороги.

«Відтепер курсують додаткові прискорені приміські поїзди Одеська залізниця – Odesa Railway сполученням Одеса-Головна – Бiлгород-Днiстровський.

Зазначені поїзди перебуватимуть у дорозі на майже 50 хвилин менше, отже, дадуть можливість пасажирам зекономити більше як півтори години часу (туди та зворотно).

Поїзди курсують із зупинками по з.п.Студентська, Нагірна, Каролiно-Бугаз, Лиманська, Морська, Дружба, Сонячна, Тіра.

Варто відзначити, на даному напрямку курсуватиме електропоїзд, який нещодавно було капітально відремонтовано в умовах заводу (ПрАТ «КЕВРЗ»). Тож пасажири приміського сполучення уже завтра зможуть оцінити подорож у більш комфортних умовах.

Поїзд № 7012/7011 Одеса-Головна – Бiлгород-Днiстровський. Він вирушатиме з Одеси о 09.59 та прибуватиме на станцію Білгород-Дністровський об 11.40.

Поїзд № 7022/7021 Бiлгород-Днiстровський – Одеса-Головна. Він вирушатиме з Бiлгород-Днiстровського о 12.45 та прибуватиме на ст. Одеса-Головна о 14.38.

Поїзд № 7014/7013 Одеса-Головна – Бiлгород-Днiстровський вирушатиме із Одеси о 15.14 та прибуватиме на станцію Білгород-Дністровський о 17.05.

Поїзд № 7024/7023 Бiлгород-Днiстровський – Одеса-Головна. Він вирушатиме з Бiлгород-Днiстровського о 18.01 та прибуватиме на ст. Одеса-Головна о 19.55.

У зв’язку з призначенням вказаних поїздів частково змінюється розклад поїздів №6256 Одеса-Головна-Вапнярка, № 6308 Одеса-Головна–Бiлгород-Днiстровський, № 6310 Одеса-Головна – Бiлгород-Днiстровський, №7603 Одеса-Застава I – Одеса-Головна, №6348 Бiлгород-Днiстровський – Одеса-Головна.

Просимо пасажирів уважно перевіряти графік курсування електропоїздів та планувати поїздки, враховуючи тимчасові зміни. Із розкладом приміських та пасажирських поїздів можна ознайомитися на офіційному сайті регіональної філії «Одеська залізниця» у розділі «Рух поїздів» та на залізничних станціях», – говорится в сообщении перевозчика.

Источник

Похожие новости

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости