П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

З «ковідного» фонду на дороги Одеської області виділили майже 967 мільйонів

+ -
0

Кабінет міністрів України в жовтні направив на дороги 35 мільярдів гривень з 66 мільярдів, які були у фонді з протидії COVID-19, ці гроші витрачали серед іншого і на дороги в Одеській області.

Як зазначається в матеріалах «Укравтодора», в Одеській області гроші з «ковідного» фонду витрачали на ремонт таких доріг: Т-16-27 контрольно-пропускний пункт «Серпневе-Тарутине-Арциз-Сарата», Р-33 Вінниця -Турбів – Гайсин – Балта – Велика Михайлівка - /М-16/, Т-16-08 Болград - Кубей - Арциз, мосту через Хаджибейський лиман, автомобільної дороги Одеса-Київ та Р-55 Одеса - Вознесенськ - Новий Буг. 

Загалом ці дороги ремонтували чотири компанії: «Ростдорстрой», «Євродор», «Березівкаагрошляхбуд» та «Маст-Буд». На ці дороги виділили 966 мільйонів 990,4 тис гривень. 

Зазначимо, що в Одеській області майже зовсім немає гігантів ТОВ «Ростдорстрой» та ТОВ «Автомагістраль-Південь», якщо перше виграло тендер, на який планувалось витратити 200 мільйонів з фонду, то другого в переліку немає. Однак разом вони в інших областях виграли тендерів загалом на більш ніх чотири мільярди гривень. 

 

Нагадаємо, Служба автомобільних доріг у Дніпропетровській області допустила до участі в аукціону на право проводити поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення Н-11 Дніпро - Миколаїв (через м. Кривий Ріг) лише дві одеські компанії з семи потенційних учасників.

З Фонду боротьби з COVID-19  на понад 300 об’єктів дорожньої інфраструктури – це дороги державного значення. Ці гроші держава акумулювала для боротьби з епідемією.

Источник

Похожие новости

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости