П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

Суд повернув стадіон «Чорноморець» в управління американської компанії

+ -
0

Шевченківський райсуд Києва задовольнив клопотання американської інвестиційної компанії Allrise Capital Inc. про скасування накладення арешту на нежитлові будівлі одеського стадіону «Чорноморець» і повернув об'єкт з управління Агентства з розшуку та менеджменту активів (АРМА) власнику.

Відповідне рішення суд ухвалив 26 серпня, повідомляє агентство «Інтерфакс-Україна»

«Суд захистив майнові права Allrise Capital як інвестора і покупця стадіону «Чорноморець». Тепер ми можемо сконцентруватися на розвитку стадіону й почати реалізовувати наші інвестиційні плани. Ми ретельно вивчили процеси таких справ і надали суду серйозні аргументи на користь Allrise Capital. Держава, очевидно, почала всерйоз прислухатися до проблем реальних інвесторів», - прокоментувала рішення юридична компанія Moris Group, що представляє інтереси Allrise Capital Inc. у суді.

Нагадаємо, 6 серпня Шевченківський районний суд міста Києва задовольнив клопотання прокурора та передав нещодавно проданий з аукціону одеській стадіон «Чорноморець» в управління Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів.

Раніше американська компанія Allrise Capital - новий власник стадіону  «Чорноморець» - заявила, що зобов’язується зберегти стадіон як об’єкт спортивної інфраструктури України, заробляти планують, зокрема, від проведення матчів, продажу квитків та організації подій.

Нагадаємо також, що комплекс будівель та споруд, які купила Allrise Capital, окрім самої футбольної арени, включає зокрема і готель загальною площею 9 тис. 817 квадратних метрів. 

Перед тим Фонд гарантування повідомив, що 16 липня було підписано угоду купівлі-продажу одеського стадіону «Чорноморець».

Відповідний аукціон відбувся в травні. Переможець запропонував 193,8 мільйони гривень. Після того як 21 спроба продати стадіон виявилася вдалою, виникли проблеми - слідчий суддя Шевченківського районного суду 11 червня наклав арешт на одеський стадіон «Чорноморець». Фонд гарантування вкладів оскаржував це рішення судді. 

Перед продажем фонд повідомляв, що спосіб переведення стадіону «Чорноморець» у заставу за кредитами в АТ «Імексбанк» і подальші судові позови навколо нього обумовили складність продажу цього об’єкту.

Источник

Похожие новости

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости