П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

Депутатская комиссия Одесского горсовета приняла решение о направлении средств на реконструкцию инфекционной больницы

+ -
0

З метою залучення додаткових ресурсів для реалізації інфраструктурних проектів у липні 2019 року був підписаний договір кредитної лінії № 1272/31/6-1 між АТ «Ощадбанк» та Одеською міською радою в особі департаменту фінансів Одеської міської ради на суму кредиту 1,0 млрд грн за відсотковою ставкою 19,5%.

Фактична вибірка коштів у 2019 році склала 908,0 млн грн, з них кредитні кошти направлено на: проведення масштабного капітального ремонту і реконструкції комплексу споруд комунальної установи «Міська клінічна лікарня № 1» (Єврейська лікарня, вул. М'ясоєдовська, 32); поетапну реконструкцію комунальної установи «Одеська міська клінічна інфекційна лікарня» (вул. Пастера, 5/7); забезпечення безперебійної роботи ліфтового господарства; проектування та капітальний ремонт Новоаркадійського колектору у м. Одесі; проведення ремонту вул. Софіївської та узвозу Маринеско; проведення проектування, капітального ремонту і ремонтно-реставраційних робіт фасадів та покрівель будівель, розташованих в історичній частині Одеси; виконання ремонтно-реставраційних робіт Будинку Руссова (вул. Садова, 21).

Станом на 01 січня 2020 року залишок неотриманих кредитних коштів склав 92,0 млн грн.

За результатами проведених переговорів 31 березня 2020 року департаментом фінансів Одеської міської ради та АТ «Ощадбанк» підписано Додатковий договір до кредитного Договору, згідно з яким продовжено термін вибірки кредитних коштів до 21 грудня 2020 року та знижено відсоткову ставку з 19,5% до 18,0%, або на 1,5%.

В результаті зниження відсоткової ставки економія бюджетних коштів по обслуговуванню кредиту складе біля 10,0 млн грн.

На засіданні постійної комісії з питань планування, бюджету та фінансів 31 березня 2020 року прийнято рішення направити 20,0 млн грн з 92,0 млн грн на реконструкцію споруд комунальної установи «Одеська міська клінічна інфекційна лікарня» за адресою: м. Одеса, вул. Пастера, 5/7.

Источник

Похожие новости

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости