П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

113 новых полицейских выпустились из Одесского государственного университета внутренних дел

+ -
0

21 июня в парке Шевченко прошло торжество по случаю выпуска полицейских Одесского государственного университета внутренних дел и их посвящения в защитники правопорядка.

В этом году из стен университета вышли 113 выпускников, практически поровну девушек и парней. Диплом с отличием получили 20 девушек, об этом рассказал ректор Одесского государственного университета внутренних дел генерал полиции 3-го ранга доктор юридических наук Иван Катеринчук.

«Вони отримали розподілення в минулому році, більше частина з них буде працювати в Одесі та області, завтра вони повині відбути в місця дислокації, де вони будуть призначені на відповідні посади, потім вони повині отримати відпустку, після того приступити до роботи», - рассказал Иван Катеринчук.

«Ви стаєте захисниками правопорядку. На вас буде триматися закон та спокій нашою держави. Наразі професія поліцейского набуває такого особливого значення, саме ви є обличчям реформ, обличчям нової поліції. Від вас залежить якою вона буде. Розумію дуже важко тримати марку поліцейского європейського рівня, але дивлячись на вас в мене немає жодного сумніву, що так і буде. Бажаю вам успіхів, натхнення та здоров'я», - поздравил выпускников губернатор Максим Степанов.

Завершилась церемония исполнением офицерского вальса и маршем.

 

«Служба в поліції - це була моя мрія з дитинства і поступаючи в університет, можно сказати, що мрія частково збулась. Навачання в університеті впливає на характер, на стійкоість та витримку. Наша головна мета - це захищати спокій громадян і ми докладемо всіх зусиль, щоб боротися зі злочиністю», - поделился выпускник первого факультета Одесского государственного университета внутренних дел Антон Алексеенко.

Источник

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости