П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

Глеб Мілютін: у вересні поточного року платниками податків Одещини направлено до бюджету рекордну суму ПДВ

+ -
0

Так, у вересні 2016 року платниками податків направлено до бюджету 270 млн.грн. ПДВ. З цієї суми близько 260 млн.грн. - це ПДВ який добровільно задекларований та сплачений до Державного бюджету.

В цілому, за січень-вересень 2016 року до бюджету направлено майже 2 млрд.грн. ПДВ, що на 770 млн.грн., або майже 70 % більше, ніж у січні-вересні минулого року.

За словами Глеба Мілютіна таких результатів досягнуто за рахунок сумлінного виконання платниками податків своїх податкових зобов’язань та відмови від «тіньових» схем ухилення від оподаткування.

Особливу увагу очільник фіскальної служби регіону також приділив питанням відшкодування ПДВ. За його словами, платники податків які мають право на відшкодування та працюють прозоро, отримують відшкодування ПДВ вчасно у встановлені законодавством терміни.

 «До тих підприємств, які намагатимуться використовувати «тіньові» схеми для отримання незаконного відшкодування ПДВ, наша реакція буде принципово жорсткою» – підкреслив Глеб Мілютін. Такі спроби будуть негайно припинені та вжито заходів у відповідності до діючого законодавства.

Учасники зустрічі також обговорили актуальні питання організації роботи фіскальної служби з наповнення бюджетів всіх рівнів, надання адміністративних послуг та сервісів ДФС.

Всього, з початку року керівництвом фіскальної служби Одещини проведено вже 6 зустрічей з платниками податків.

За результатами опрацювання питань, ініційованих платниками податків, вжито низку заходів щодо вдосконалення роботи територіальних органів ДФС.

Зареєструватися та подати свої запитання на наступну зустріч з бізнесом можна через субсайт територіальних органів ДФС в Одеській області та профіль Головного управління ДФС в Одеській області у соціальній мережі Facebook - прес-служба Головного управління ДФС в Одеській області.

Похожие новости

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости