П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

Фахівці фіскальної служби взяли участь у діловій грі учнів Одеського економічного ліцею

+ -
0

З цієї нагоди та в рамках проведення тижня податкових знань, до ліцею завітали фахівці Головного управління ДФС в Одеській області.

Перед початком, учасників гри привітала начальник відділу комунікацій Головного управління ДФС в Одеській області Ольга Биковська, яка зазначила, що знання, які отримують учні в ліцеї, допоможуть розбудовувати нашу державу та висловила надію, що в майбутньому вони сплачуватимуть податки сумлінно.

Економічна ділова гра – це надзвичайно цікавий та захоплюючий учбовий процес. Старшокласники готуються до неї заздалегідь, визначаючись зі сферою своєї діяльності, назвою «фірм». Також, учасники гри розробляють бізнес-план, вивчають діяльність конкурентів, планують рекламну кампанію тощо. 

Представники фіскальної служби виступили експертами в сфері економіки та дотримання податкових правил гри.

Розпочалася ділова гра з рекламної кампанії. Ліцеїсти креативно поставилися як до створення презентацій, так і до самих виступів.

Учні презентували свої бізнес-ідеї по роботі  кімнати  магії, кафе, дискотеки, кімнати страху тощо. Уже в процесі самої гри, за результатами проведених рекламних кампаній та презентації своїх бізнес-планів, у деяких учнівських фірмах навіть спостерігався «споживацький бум».

Співпраця Головного управління ДФС в Одеській області з Одеським економічним ліцеєм триває вже шістнадцять років поспіль. На базі учбового закладу організовуються та проводяться Дні відкритих дверей, лекції та інші заходи, направлені на формування у молодого покоління ідеології добровільної сплати податків.

Так, цьогоріч, на базі Одеського економічного ліцею вперше проведено тиждень податкових знань, в ході якого учні ознайомилися не тільки з напрямами роботи фіскальної служби, а й сервісами, які дозволяють сплачувати податки максимально комфортно - прес-служба Головного управління ДФС в Одеській області.

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости