П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

Одеська область: інформація по ускладненню погодних умов, станом на 9 годину

+ -
0

Від ГУ ДСНС України в Одеській області до ліквідації наслідків негоди залучались 16 одиниць техніки та 75 чоловік особового складу.

Так, о 21:30 від чергового швидкої медичної допомоги до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що по вулиці Головковська, 39, в дворі житлового будинку отримала ураження електричним струмом від електродроту дівчинка, 2005 р.н., в результаті чого померла на місці. Обставини події встановлюються правоохоронцями. О 12:45 у провулку Валіховський, 9 впало дерево на проїзжу частину та перекрило виїзд кареті швидкої медичної допомоги. Допомогу їй надавали працівники ГУ ДСНС України в Одеській області. О 15:40 на вулиці 8 Березня дерево пошкодило газопровід, з подальшим факельним горінням. Для ліквідації пожежі виїжджали працівники 4-ї Державної пожежно-рятувальної частини. О 18:10 на вулиці Чорноморського козацтва, в районі заводу ЗОР дерево перекрило односторонню дорогу в напрямку поселення Котовського. Рух транспорту було організовано по зустрічній смузі вулиці Отамана Головатого до вулиці Ярмарочна. По місцю виклику ліквідовували наслідки негоди працівники 4-ї ДПРЧ та АРЗ СП.

В Одесі зафіксовані 3 випадки підтоплення території. Для відкачування води від ГУ ДСНС України в Одеській області виїжджали 3 одиниці техніки, 3 мотопомпи та 10 чоловік особового складу.

Так, о 22:23 на вулиці Маршала Малиновського підтопило підвал Гімназії №5, о 01:02 на тій самій вулиці підтопило підвал міської клінічної лікарні №10, о 01:35 на вулиці Радіальна виникло підтоплення придомової території.

По області також зафіксовані 3 випадки підтоплення території. Для відкачування води від ГУ ДСНС України в Одеській області виїжджали 5 одиниць техніки, 7 мотопомп та 17 чоловік особового складу.

Працівники ГУ ДСНС України в Одеській області визволили з підтоплених ділянок проїзної частини 43 одиниці техніки, надали допомогу 93 водіям та пасажирам, у тому числі 3 дітям.

Також рятувальникам довелося забезпечувати подачу електропостачання до соціального гуртожитку переселенців з зони АТО (пенсіонери, інваліди та грудні діти) на вулиці Красна - прес-служба ГУ ДСНС України в Одеській області.

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости