П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

Правоохоронці Кілійського району розкрили розбійний напад за гарячими слідами

+ -
0

Одержавши повідомлення, що невідомий чоловік проник до будинку жительки міста Кілії, правоохоронці виїхали на місце події. В ході первинних слідчих дій було встановлено, що зловмисник проник до будинку через вікно. Він, застосувавши фізичне насильство до 39-річної господині, погрожуючи їй ножем, заволодів золотими виробами, а також грошовими коштами в сумі 500 доларів США та зник у невідомому напрямку.

Опитуючи постраждалу, інспектори поліції дізналися, що нападник був без маски. Жінка змогла розгледіти його обличчя і дати опис зловмисника правоохоронцям.

Отримавши таку інформацію, співробітники поліції почали відпрацьовувати осіб раніше судимих за аналогічні злочини. Через кілька годин особистість розбійника була встановлена. Ним виявився раніше судимий 22-річний місцевий житель.

 «Чоловіка затримали на автостанції. Побачивши правоохоронців, він викинув гаманець з викраденими коштами в туалет, - розповідає виконуючий обов'язки начальника Кілійського відділення поліції майор Юрій Мелованов. - Також у чоловіка були вилучені викрадені ним золоті вироби. Все майно на сьогоднішній день повернуто потерпілій».

Фігурантові повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Кілійським районним судом йому обрано запобіжний захід – тримання під вартою. По закінченню досудового слідства обвинувальний акт разом з матеріалами кримінального провадження будуть направлені до суду, який і призначить підозрюваному покарання згідно з чинним законодавством.

За скоєне законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі від 7 до 12 років з конфіскацією майна - Ізмаїльський ВП ГУНП в Одеській області (за матеріалами Кілійського ВП).

 

Похожие новости

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости