П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

На Одещині фіскальною службою вилучено 10 коробів тютюнових виробів без марок акцизного податку

+ -
0

Огляд проведено співробітниками податкової міліції фіскальної служби Одеської області спільно з прикордонниками у рамках операції «Акциз-2016» та «Рубіж» на підставі доручення слідчого Головного управління ДФС в Одеській області та розслідування кримінального провадження.

За результатами проведеного огляду було вилучено тютюнові вироби без марок акцизного податку встановленого зразку (виробник Республіка Молдова) у кількості 10 коробів на загальну суму 135 000 гривень.

У разі потрапляння та реалізації вилучених тютюнових виробів на території України збитки у вигляді ненадходження до бюджету акцизного податку склали б понад 80 000 грн.

В рамках заходів боротьби з тіньовим обігом підакцизних товарів, Головне управління ДФС в Одеській області нагадує громадянам про можливість використання мобільного додатку «Check and drink», який дозволяє перевірити наявність у підприємств ліцензій на виробництво та реалізацію алкоголю, а також ліцензії на реалізацію тютюнових виробів в Одеській області.

Програмний продукт розроблений як комп'ютерна програма, тому всі власники смартфонів встановивши цей додаток на мобільний пристрій, мають можливість відправити скаргу щодо порушення компанією або підприємством законодавства в сфері обігу товарів підакцизної групи.

Така скарга відразу направляється до ДФС та опрацьовується в найкоротші терміни. Сервіс є безкоштовним, а завантажити  його можна за посиланням http://сheckndrink.com/ - прес-служба Головного управління ДФС в Одеській області.

Похожие новости

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости