П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

Стартувала операція «Літо»

+ -
0

Правоохоронці зосередять увагу на забезпеченні безпечного відпочинку дітей, запобіганні вчинення ними і стосовно них кримінальних або адміністративних правопорушень, профілактиці бездоглядності та інших негативних явищ у дитячому середовищі.

Співробітниками ювенальної превенції Котовського відділу поліції та співробітниками служб у справах дітей і молоді району розроблені та узгоджені плани спільних заходів, серед яких проведення рейдів за місцями відпочинку молоді, перевірка проблемних родин та контроль за підлітками, які знаходяться на профілактичних обліках за вчинення кримінальних правопорушень.

Особливу увагу буде приділено виявленню громадян, які, всупереч закону, реалізують неповнолітнім підакцизні товари. Останній випадок порушення правил продажу алкоголю був виявлений поліцейськими наприкінці травня. Продавець магазину реалізувала неповнолітньому пляшку слабоалкогольного напою. Жінка притягнута до відповідальності за ч.2 ст.156 (порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

«Як відомо переважна більшість, як адміністративних, так і кримінальних, правопорушень вчиняється у стані алкогольного сп’яніння, - розповів заступник начальника Котовського ВП Анатолій Коневщинський, - і неповнолітні тут не виключення. Я звертаюсь до місцевих мешканців: якщо ви стали свідками продажу дітям алкоголю або тютюну, повідомляйте про це в поліцію. Або просто зробіть зауваження продавцю, не будьте байдужими».

Котовський ВП ГУНП в Одеській області

 

 

Похожие новости

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости