П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

Школа англійської мови - найкраще рішення для навчання

+ -
0
  1. Школа англiйської мови пропонує пройти процес навчання із досвідченими викладачами. Допоможемо і підтримаємо у подоланні бар'єрів у звичайній розмовній мові, оновимо словниковий запас, відточимо правильну вимову слів і навчимо безпомилкову граматику. Ми дізнаємося рівень Ваших знань та підберемо відповідний курс.

Щороку понад 1200 студентів займаються у Школі англiйської мови. Викладачі знають, як правильно вибудувати гармонійні взаємини з учнями різного віку, від дошкільнят до людей похилого віку. Статистика показує, що 90% школярів, які займаються в нашій школі, складають іспити на відмінно. 

За 20 років роботи понад 12 000 осіб засвоїли англійську мову та досягли певних цілей: знайшли престижну роботу в іноземній компанії, підготувалися до єдиного державного іспиту, вирушили у подорож.

Причини, чому необхідно вивчати іноземну мову в Школі англiйської мови: 

  1. Після навчання студенти набувають рівня С1 (Advanced) завдяки чудовій підготовці першокласними наставниками.    
  2. Існують курси онлайн. Не потрібно витрачати час на збори та дорогу. Достатньо включити ноутбук та зв'язатися з репетитором.    
  3. Знання англійскої мови— це +1 до успіха. На сьогоднішній день він має величезну популярність. Він потрібний як обов'язковий у багатьох престижних компаніях. До того ж, із відмінним знанням мови можна працювати за кордоном.    
  4. Корисне хобі. Мало хто замислюється над тим, що вивчення нової мови розвиває креативність.  

Рівні англійської:  

  1. Початковий. Розрахований на тих, хто тільки починає серйозно вивчати цю мову. З перших уроків оцініть, чи цікава англійська, чи подобається процес навчання, чи є якісь результати, навчитеся писати, говорити та читати без помилок. Внаслідок набутої навички Ви зрозумієте затребуваність фахівців, які повністю володіють іноземною мовою та відчуєте комфорт подорожей без розмов. nbsp;      
  2. Базовий початковий.   Цей рівень підійде для тих, хто вже має якісь базові знання, але знаходиться на початку шляху. Вивчення відбуватиметься практично із самого початку. На цьому етапі дізнаються та запам'ятовуються основні правила, завдяки яким буде побудована розмовна мова. До того ж, активно поповнюється словниковий запас.     
  3. Базовый середній.   На цій стадії ефективна методика закріплює отримані знання з граматики та робить їх кращими, а словниковий запас збільшується, поповнюється різними лексичними конструкціями. Акцент робиться на навичках аудіювання для простого сприйняття англійської на слух. Читання не викликає труднощів, а невідомі слова не впливають на розуміння змісту.      
  4. Середній. Учні вивчають найважчі граматичні конструкції. Вони аналізуються разом із отриманими раніше знаннями у розмовній практиці. Лексична основа суттєво покращується безліччю синонімів та антонімів раніше відомих слів, в умовах яких вводиться непроста тематична лексика.       
  5. Вище середнього.   Для студентів, яким недостатньо розмовляти на поширені теми, хочеться заглибитись, пізнати різноманітність офіційного стилю, фразеологізмів та ідіом.    
  6. Просунутий. Ще є куди прагнути. Змішані типи умовних пропозицій та види інверсій не дадуть передихнути. Конструкції з ще не вивченими фразовими дієсловами та фіксованими словосполученнями.. 

До вивчення іноземних мов важливо підходити відповідально. Адже від цього залежатиме рівень підготовки. Школа англiйської мови — відмінне рішення для того, щоб почати ефективно займатися англійською мовою.

Похожие новости

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости