П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

Керівництво щодо купівлі адаптера живлення ноутбука

+ -
-1

Що таке адаптер для ноутбука?
Адаптер для ноутбука - це тип джерела живлення, який зазвичай використовується в автомобілі для харчування ноутбука. Інші назви включають автомобільний зарядний пристрій для ноутбука, автоматичний блок живлення, автоматичний блок живлення, автоматичний блок живлення ноутбука або автоматичний адаптер постійного струму.

Адаптер для ноутбука працює, підключивши його до гнізда прикурювача в автомобілі. Він здатний перетворювати напругу 12 В (іноді 24 В в деяких важких вантажівках або військових транспортних засобах) автомобільної електричної системи в потрібний вхідний напруга ноутбука. Слід підключити штекер адаптера до ноутбука, користувачі зможуть підключити машину до машини. Більшість адаптерів для ноутбуків здатні працювати з ноутбуком і заряджати його одночасно.

Адаптер для ноутбука виглядає дуже схоже на адаптер змінного струму. Вони зазвичай мають прямокутну форму і чорний колір і складаються з вхідного і вихідного кабелів. Основна відмінність між ними полягає в тому, що адаптер змінного струму зазвичай оснащений шнуром харчування в якості вхідного кабелю, тоді як в автомобільному адаптер ноутбука використовується вилка прикурювача для отримання струму від акумулятора автомобіля.


Кому потрібен адаптер для ноутбука?
Той, хто схильний працювати з ноутбуком в автомобілі протягом тривалого періоду часу, потребує адаптер для ноутбука.
Керівництво щодо купівлі адаптера для ноутбука

На відміну від адаптера змінного струму, адаптер для ноутбука зазвичай не входить в комплект поставки ноутбука. Люди, які хочуть використовувати адаптер для ноутбука, повинні купувати адаптер окремо. Більшість виробників ноутбуків пропонують опцію автоматичного адаптера ноутбука. Купівля у них гарантує повну сумісність між ноутбуком і адаптером. Тим не менш, це також часто більш дорогий спосіб отримати адаптер. Ми іноді бачимо, що ціна на опцію Auto Adapter для ноутбука від виробника ноутбука в 2 рази вище, ніж у альтернативних рішень.

Якщо ви знаєте, що шукати, знайти дешеве альтернативне рішення для автомобільного адаптера ноутбука з аналогічною продуктивністю легко - це причина, по якій ми створили це Керівництво щодо купівлі автомобільного адаптера для ноутбука. У цьому документі ви познайомитеся з важливими параметрами, які слід враховувати при пошуку альтернативного автомобільного зарядного пристрою для ноутбука. Дізнатися який блок живлення підійде до вашого ноутбука можна ось тут по моделі ноутбука.


Діапазон вхідної напруги
Більшість легкових і вантажних автомобілів розраховані на подачу напруги 12 В на розетку прикурювача / розетку електромережі. Однак напруга на розетці не завжди ідеально регулюється на 12В. У деяких ситуаціях, наприклад, під час процесу холодного запуску двигуна, вихідна напруга може змінюватися. Іноді він може доходити до 10В або до 18В. Якщо автоадаптер ноутбука не працює при повному коливанні напруги в розетці вашого автомобіля, це може привести до проблем.

Мінімальний допустимий діапазон вхідної напруги для адаптера ноутбука становить від 11 до 16 В. Адаптер з цією специфікацією зазвичай дешевий в ціні. Але власник може зіткнутися з потенційною проблемою, через яку адаптер іноді перестає функціонувати. Краща специфікація діапазону вхідної напруги становить від 10 В до 24 В. Завдяки більш широкому асортименту, автоматичний адаптер завжди може гарантувати безперервну роботу.

Існують ситуації, коли користувачам потрібен адаптер для ноутбука, що працює в ще більш широкому діапазоні. Наприклад, військові транспортні засоби або деякі важкі вантажні автомобілі іноземного виробництва оснащені акумуляторною системою на 24 В і можуть видавати напругу до 32 В на розетку прикурювача. В цьому випадку потрібно адаптер, здатний працювати в діапазоні вхідної напруги від 10 до 32 В. Крім того, деякі послуги по управлінню складом виконуються за допомогою мобільного терміналу даних, встановленого на вилочному навантажувачі, розетка якого може генерувати напругу до 60 В. Необхідно встановити пристрій зниження напруги між акумулятором вилочного навантажувача і автоматичним адаптером.

 

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости