П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

Геннадій Чекіта: "Цим людям теж потрібна допомога"

+ -
0

Поки весь світ став на боротьбу з коронавірусом та обмінюється досягненнями у ФБ, ми трохи забули про тих, хто не має можливості кожен раз мити руки, тримати рекомендовану дистанцію. Про кого це? Про ув'язнених у місцях обмеження свободи. Благодійна організація «Фонд Чекіти «Милосердя», яка опікувалась місцями позбавлення волі у Малиновського районі з 2014 року, зробила свій внесок у боротьбу з коронавірусом. Матеріали для масок. Щоб просто забезпечити цих людей захисними засобами.

Артем Мацюця

Завідувач сектору інспектування пенітенціарних закладів 

Нам надали допомогу в якості матеріалу для пошиву захистів індивідуального захисту, у вигляді масок. Така необхідність є нагальної, у зв'язку за поширенням коронавірусу. Взязку з цим від імені південного регіональному управління вдячний Геннадію Леонідовичу за надану допомогу. Установи виконання покарань здійснили певну закупку засобів індивідуального захисту - але вони закінчуються. Тому така допомога є вкрай важлива - для нас, для засуджених, та для осіб, взятих під варту. 

Тут, на Люстдорфській дорозі, кілька тисяч людей у місцях позбавлення волі. Так, вони оступилися, але це не означає, що їх можна кидати напризволяще, вважає народний депутат України VIII-го скликання Геннадій Чекіта.

Геннадій Чекіта

Народний депутат України VIII-го скликання

Вони теж потребують того, щоб їх захистили від коронавіруса й створили ті умови, щоб люди у цих містах не хворіли. І фонд прийняв рішення передати матеріали виправним закладам, а ми знаємо, що у жіночій, 51-й тюрмі, є швейні цехи, й вони матимуть можливість у цей важкий час зробити собі маски, які захистять їх від цього страшного вірусу

Усі ми сподіваємося, що цей вірус мине, як страшний сон. Але якщо ні - фонд «Милосердя» підтримає засуджених. 

Олег Бараневич

Благодійна організація «Фонд Чекіти «Милосердя» 

Благодійний фонд Чекіти «Милосердя» не залишається осторонь з проблемою розповсюдження коронавірусу у Одесі та Одеській області. Сьогодні прийняли рішення, й передали матеріали… це спандбонд...для адміністрації одеських закладів виконання покарань, розташованих у Малиновського районі Одеси, для організації захисту серед засуджених. Я вважаю, що це є певна допомога у боротьбі з коронавірусом, й будемо продовжувати цю роботу на постійній основі

Всім зараз нелегко. Але якщо разом - то подолаємо.

Похожие новости

Комментариев 0

Последние новости