П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

Гучний та потужний ОСА 928 Крайт

+ -
0

Неблагополучна обстановка на вулицях міст говорить про те, що щоб уникнути небезпечних ситуацій кожен повинен завчасно подбати про власну безпеку. Надійним захисником від посягань на майно, здоров'я і життя може стати простий і ефективний пристрій - электрошокер . Шокери виділяються на тлі інших засобів самооборони тим, що максимально прості в застосуванні, дієві в плані місто й людини і агресивних тварин, їх використання не може спричинити летального результату і проблем з законом.
Виробники можуть запропонувати покупцеві багатющий вибір шокеров і серед усього асортименту можна виділити як цікаву модель Оса (Крайт) 928. Деталі і технічні характеристики моделі розглянемо нижче. Зазначимо, що купить электрошокер 928 моделі ви зможене у магазині Shokershop.com.ua

Опис і комплектація 928 type

Шокер Оса-928 Крайт - одна з найпотужніших компактних і сучасних моделей електрошокерів. Корпус приладу виготовлений з міцного пластику, матеріал стійкий до різного роду механічних пошкоджень і можна бути спокійним за збереження приладу - він не розіб'ється, навіть якщо ви його упустите.
Завдяки тому, що матеріалом корпусу Оси 928 є пластик, шокер надійно від випадкового попадання вологи, що дозволяє використовувати прилад в умовах підвищеної вологості і не боятися, що розряд від електрошокера зачепить і вас.
Крайт 928, як досить компактна модель. Розміри корпусу електрошокера всього 17, 5 сантиметрів. Вага - 175 грам.
Оса 928 - це ще і електрошокер-ліхтар. У приладі встановлено світлодіодний ліхтарик вбудованого типу.
Електрошокер Крайт удостоївся маси позитивних відгуків не тільки від покупців, а й від професіоналів в області самооборони, тому що відрізняється максимальною простий використання і високою ефективністю. Привести шокер в бойову готовність можна буквально за мить - досить натиснути пускову кнопку, яка знаходиться в боковій частині корпусу.

У комплектацію шокера Оса 928 входять: тканинний чохол, зарядний пристрій, інструкція із застосування російською мовою. Різновиди моделі: Крайт Type, Крайт Pro, Крайт Viper.

Технічні характеристики

Електрошокер Крайт (Оса) 928 належить до першого класу потужності і є шокером-паралізатором. Потужність шокера становить 14 Ватт, сила напруги розряду дорівнює восьми мільйонам Вольт. Розряду з напругою зазначеної сили вистачить, щоб пробити шар одягу товщиною в 50 міліметрів.
При включенні шокера Крайт 928 його електроди видають гучний тріск, який здатний відлякати від вас агресивну собаку і показати вашому супротивникові, що ви готові до оборони і у вас для цього є потужний і ефективна зброя.

Переваги Крайт 928

У числі основних переваг моделі електрошокера Крайт (Оса) 928 можна назвати наступні якості:

Висока потужність шокера, завдяки якій можливо нейтралізувати супротивника на досить довгий час;
Запобіжник, що захищає власника від випадкового включення шокера в кишені;
Світлодіодний ліхтар вбудованого типу, який можна використовувати для освітлення дороги на вулиці або в під'їзді;

Шокер Крайт 928 має компактні габарити і тому пристроєм зручно користуватися і його можна непомітно носити як в кишенях одягу, так і в сумці. Спеціальні виїмки на корпусі забезпечують комфортне положення шокера в руці. Крайт 928 прекрасно підійде в якості засобу захисту, як чоловікові, так і жінці і гарантовано не підведе вас в критичній ситуації.

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости