П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

+ -
-3
Депутата Овідіопольської селищної ради від партії «Слуга Народу» Володимира Літвінчука підозрюють у розтраті понад 1,24 мільйона гривень з бюджету. За даними слідства, будучи директором лікарні він закупив за завищеними цінами обладнання для опалення медзакладу.
+ -
-1
На території Бородінської громади Болградського району знаходяться більше 15 скіфських курганів (біля селища Бородіно, сіл Богданівка, Весела Долина, Миколаївка та інших). Один з найвідоміших – поряд з селищем Бородіно. Там у 1912 році було знайдено скарб, який датується початком другої половини ІІ тис. до н.е.
+ -
0
Заступниця начальника одного з відділів Управління адміністративно-господарської діяльності Одеської митниці вимагала та одержала хабаря за дозвіл повернення імпорту. Слідство триває.
+ -
0
Відсутність громадських пасовищ – одна з причин занепаду тваринництва в Україні. Це болюче питання у громадах, де одним з основних доходів мешканців є розведення великої рогатої худоби, або як у Кубейській ТГ Болградського району – вівчарство. Адже саме Кубей далеко за межами району славиться бринзою та кавармою.
Последние новости
Купить стеллаж металлический для склада б/у
для склада и офиса. В наличии. Доставка, монтаж
gensklad.com