П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

Національний корпус на Одещині став на захист громадян, яким спалили майно

+ -
0

Сталося усе в селі Розквіт Березовського району Одеської області, де керівництво місцевої школи розпочало розправу над двома сім'ями, котрі виступили проти обов'язкового вивчення мови окупанта в цій школі та проти відмивання грошей дирекцією. Дії даних сімей дуже дратували керівництво школи і вони почали налаштовувати громадськість села проти них, розпустивши чутки, що нібито через невдоволення цих матерів, школу можуть закрити назавжди. Також керівництво, не маючи совісті та нічого святого за душою, навмисно розповіли дитині Сапункових (одній із родин, яка виступила проти свавілля), що насправді вона усиновлена. На цьому злодіяння не закінчилися – «невідомими» силами було спалено автомобіль цієї ж родини. На момент пожежі злочинці навмисно відключили їм воду, а після того як авто догоріло – вода «неочікувано» з'явилася. 
З деяких джерел інформації Національному Корпусу стало відомо, що за усім свавіллям стоять також місцеві одеські опоблоковці. 
Ввечері 3 жовтня активісти Національного Корпусу Одеси, на чолі з головою осередку Олександром Новосельським, прийняли рішення терміново навідатись до голови ОДА Максима Степанова. Активісти хотіли вимагати, аби він узяв ситуацію, яка склалася навколо села Розквіт і сім'ї Сапункових, під особистий контроль та зміг покарати місцевих негідників, які мали б вже давно самоліквідуватися ще в 2014 році.
Чиновники, почувши про приїзд активістів у гості, терміново скликали закриту нараду. Очевидно для того, щоб заздалегідь підготувати відповіді на питання націоналістів.
Тим не менш, активісти підійшли до стін ОДА і до них вийшов секретар, який повідомив, що Степанов незабаром зможе їх прийняти. Звісно, Степанова на зустрічі не було, замість нього були два його заступники – Ткачук і Колебошин. Активісти Національного Корпусу Одеса написали звернення на ім'я голови ОДА з вимогою створити тимчасову комісію з урегулювання ситуації в с.Розквіт, в котру увійдуть громадські активісти. 
Національний Корпус очікує на відповідь від Степанова та одразу повідомляє, що у разі відмови наші активісти діятимуть проти злочинців самостійно. 

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости