П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

Програма нардепа Геннадія Чекіти по встановленню вікон в багатоповерхівках Малиновського району триває

+ -
-9

Ще у трьох будинках Малиновського району встановили нові теплозберігаючі вікна у рамках програми благоустрою житлового фонда від народного депутата України Геннадія Чекіти. Цього разу - у дворах на Адміральському проспекті, про що парламентарія містяни просили декілька тижнів тому назад.

Тетяна Ігорівна, мешканка Малиновського району

Я особисто ходила на прийом до Чекіти, тому я в курсі, хто нам ставить, хто нам допоміг вирішити проблему аварійних вікон в наших парадних, в трьох будинках. Ми дуже раді, що люди поставилися відповідально, з розумінням, що у нас живуть. Тому величезне спасибі депутату Чекіті за те, що він нам зробив таку велику справу

Ганна, Мешканка Малиновського району

З вікнами ми дуже задоволені, дуже. Я навіть не вірю, що нам вікна відновили, спасибі велике. Ми дуже вдячні. Ми ж тут одні старики, на пенсії. Хочемо, щоб у нас було затишно - щоб світло зробили обов'язково, ремонт, ось що ми бажаємо, щоб нам було комфортно і чистенько всюди

Але це не єдина програма, за яку можна подякувати парламентарію. Багато містян можуть сказати "Дякую" нардепу за його увагу, повагу, та допомогу в вирішенні нагальних проблем.

Ірина Євгеніївна, мешканка Малиновського району

Геннадія Чекіту я знаю дуже давно. Не раз у нього була на прийомі, і ніколи мені не було відмовлено. Як людина він дуже хороший. Він в нашому дворі ... скільки у нас будинків, п'ять ... всім поставив вікна, відремонтували парадні ... Добродійністю він займається. Ходимо на концерти, спектаклі, безкоштовно. Ми, пенсіонери, не можемо за це заплатити, завдяки йому ми відвідуємо це. Побільше б нам таких депутатів і людей.

Програма по заміні старих вікон на нові, енергозберігаючі пакети, триває вже декілька років. Містян, які також хочуть до неї долучитися, чекають у приймальні народного депутата України Геннадія Чекіти, у Малинській райдержадміністрації.

Похожие новости

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости