П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

Своєчасна допомога та підтримка:мв Малиновському районі діє програма "Доступні лікарства"

+ -
+2

Пенсіонерам зараз живеться дуже непросто - особливо самотнім. Тому їм важлива і увага, і допомога від тих, хто може такую допомогу надати. Благодійна організація "Фонд Чекіти "Милосердя" та сам нардеп Геннадій Чекіта знають про це, тому постійно допомагають літнім людям то продуктами, то лікарствами.

Надія Григорівна, мешканка Малиновського району

Ось вам аптечка, від Геннадія Леонідовича Чекіта, від нашого народного депутата. Дякуємо. Якщо ми пройдемо по Черемушки, і запитаємо, "Хто такий Чекіта?", Все відразу скажуть, це наш депутат, Геннадій Леонідович Чекіта. Ми його любимо, дуже поважаємо, і він є як би членом нашої сім'ї

Надія Григорівна давно чекала волонтерів фонду - та дуже зраділа цьому візиту.

Дякую Геннадію Леонідовичу за те що він організовує для нас все. Ярмарки, які нам дуже потрібні. Особливо людям похилого віку. Ось ми беремо паличку, і не треба тягнутися на базар, поряд пішли, привезли візок, купили, що треба, нам хтось допоміг підняти

Лілія Хайдакіна, БО "Фонд Чекіти "Милосердя"

У наш важкий час Геннадій Леонідович, народний депутат роздає продуктові набори, допомагає аптечками, допомагає в будинку робити - вставив вікна, у нас тепер в будинку тепло, дитячий майданчик робить, і ми хочемо, щоб він був нашим депутатом, влаштовує ярмарки

Іноді мешканці самостійно підходять до волонтерів. Бо знають - благодійна організація "Фонд Чекіти "Милосердя" турботу про літніх людей ставить на перше місце.

Валентина Іванівна, мешканка Малиновського району

Спасибі йому велике за те, що він про нас пам'ятає, що він нам допомагає. Він нам продуктові набори роздавав, він нам роздав сьогодні аптечки, він нам зробив вікна в парадній, він нам влаштовує базари, на яких ми можемо купити продукти за прийнятними нам цінами, спасибі вам велике, здоров'я вам і успіхів у вашій праці.

Марія Денисівна мешкає одна - іноді допомагають сусіди та звісно, волонтери благодійної організації Фонд Чекіти "Милосердя". Цього візиту жінка чекала з нетерпінням, адже лікарняний набір став, як то кажуть, у пригоді.

Марія Денисівна, мешканка Малиновського району

Велике спасибі Чекіті Геннадію Леонідовичу за його увагу, за його допомогу в ліках, ми дуже потребуємо теперішній час. Тому що пенсії невеликі, тому йому подяку, за те що він влаштовує ярмарки, де ми можемо отоварюватись. Ну що я ще можу сказати? Я самотня жінка, мені дуже важко, і увагу - я дуже ціную це

Поговорити, поспілкуватися, почути прохання людей та слова подяки - така робота активістів фонду. З таких приємних миттєвостей вона і складається.

Дмитро Садковський, голова ОСББ "Академіка Філатова 52/2"

Ми співпрацюємо з депутатом Геннадієм Леонідовичем Чекітою  з самого початку цього ОСББ, він нам поставив майданчик дитячу, він нам поставив нові вікна в під'їздах. Ми звернулися до нього з проханням допомогти нам у ремонтах під'їздів, у нього постійно діє програма допомоги нашим бабусям - пакети продуктові, аптечки, в театри постійно дзвонять пропонують квитки для людей похилого віку. Вони працюють, піклуються про громадян наших

Що стосується лікарняних наборів, то планується, що їх буде роздано більше 30 тисяч для людей пенсійного віку в Малиновському районі. Це щорічна програма, яка буде тривати - як і інші програми фонду.

Лілія, БО "Фонд Чекіти "Милосердя"

У нас працюють такі програми, як "Геннадій Чекіта - дітям Одеси", в рамках якої щотижня, ось уже на протязі 4 років діти Малиновського району мають можливість відвідувати безкоштовно, зауважу, безкоштовно мультфільми в кінотеатрах, також в оперному театрі вони відвідують різні уявлення , в музкомедії, також у нас працює програма "Театр для всіх"

А ще є постійна діюча програма по встановленню вікон, "Тато, мамо, я - спортивна родина", дитячі майданчики,  воркаути для підлітків, та ще багато іншого. Адже турбота про усіх мешканців Малиновського району - це головна задача парламентарія Геннадія Чекіти.

Похожие новости

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости