П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

У клубі настільного тенісу «Юний романтик» в черговий раз пройшов юнацький турнір

+ -
-1

У клубі настільного тенісу «Юний романтик» в черговий раз пройшов юнацький турнір, присвячений 10-го квітня, дню визволення Одеси. Він тривав кілька днів, й завершився у неділю, 13-го квітня. В цей день до клубу завітав народний депутат України Геннадій Чекіта, давній друг закладу та спортсменів-тенісистів. Парламентарій також взяв ракетку в руки , щоб розім’ятись.

Олег Сіренко, тенісист-аматор

Він непогано грає, він в дитинстві, напевно, добре грав, у нього хороша гра, почуття м'яча, але треба тренуватися. Треба в Верховній раді поставити більше столів, щоб люди більше грали і менше сперечалися. Ми граємо в теніс на хороших столах, спасибі хочу просто сказати, отримуємо море емоцій і задоволення в цьому плані

Настільний теніс – це прискорені шахмати. Тут треба за долі секунди приймати рішення. Саме тому, вважають тренери та досвідчені гравці, цей спорт корисний для підлітків. А малечі поки що бачать гру зі своєї точки зору.

Сергій Гронский, юний тенісист, переможець турніру

Я полюбляю, тому що я буду різким, й тому мені подобається теніс.  Я вже довго займаюся і полюбляю грати в нього

Переможцям турніру нардеп вручив почесні грамоти, подарунки та сказав декілька слів – тренуватися, грати, не здаватися, й тоді все вийде. Але це не тільки про теніс.

Геннадій Чекіта, народний депутат України від Малиновського району м. Одеса

Завжди треба підтримувати власне здоров’я, грати в теніс, розвиватися, ходити до школи, вчитися, й наприкінці стати хорошою, доброю та відповідальною людиною. Домовилися? Так!

Редосей Каланжов, Президент клубу настольного тенісу «Юний романтик»

Турнір буде проводитися регулярно, ми його вже другий рік проводимо, усім подобається, дітям, батькам, дорослим. Й ми дуже задоволені – Геннадій Леонідович підтримує теніс, не тільки у Малиновському районі, а й в Одесі. Тому йому велике спасибі. Він нам про спонсорував цей захід, призовий фонд організували, і дітям, і дорослим

Геннадій Чекіта запевнює: він і надалі буде підтримувати розвиток спорту та особливо настольного тенісу. І у якості народного депутата, і як член Федерації цього виду спорту, й просто як людина, якій небауйдуже майбутне України - ії дітей.

Геннадій Чекіта, народний депутат України від Малиновського району м. Одеса

У Малиновському районі ми у кожній школі поставили по два тенісних стола, я думаю, діти грають на перервах, грають після занять, меня хотілося б, щоб цей вид спорту розвивався. Й ми, звісно, завжди звертали увагу на дітей, підтримували клуб, проводили у них турніри, заходи, та будемо надалі підтримувати.

Так само при підтримці благодійної організації “Фонд Чекіти “Милосердя” будуть  організовуватись й інші заходи для для дітей Малиновського району – походи у театри та кінотеатри, акції з корисними призами, будівля дитячих майданчиків.

Похожие новости

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости