П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

Депутати Лиманської райради розподілили бюджетні кошти: ремонт доріг, дитсадків, водогонів і квартири співробітникам СБУ

+ -
0

Лиманські депутати виділили 73 мільйони 264 тисячі гривень на реалізацію програми соціально-економічного та культурного розвитку Лиманського району.

На позачерговій сесії, яка відбулась 23 квітня, депутати Лиманської райради внесли зміни до програми соціально-економічного і культурного розвитку Лиманського району і виділили 73 мільйони 264 тисячі гривень на її реалізацію.

Відповідно до програми, депутати надали 768 тис. грн на будівництво амбулаторії в селі Визирка, майже 200 тис. грн - на поточний ремонт водогону у Дмитрівці та 500 тис. грн - на ремонт автомобільної дороги. Ще 4млн 370 тис. грн запланували надати Доброславській селищній раді на: реконструкцію артезіанської свердловини із заміною водонапірної башти по вулиці Вчительській, капітальні ремонти резервуарів чистої води там же, капремонт водогону по вулицях Молодіжній та Миру, артезіанської свердловини по проспекту Незалежності та реконструкцію артезіанської свердловини по вулиці Грубніка.

На поточний ремонт двох каїрських водогонів запланували виділити 320 тис. грн, а  на капітальний ремонт калинівського водогону піде 800 тис. грн. Кордонська сільська рада отримає 568 тис. грн на придбання сміттєвих баків, поточний та капітальний  ремонт водогонів. Курісовській сільській раді запланували виділити 300 тис. грн на капітальний ремонт системи опалення дитячого садка.

На сесії виділили 4 млн 150 тис. грн на встановлення огорожі на кремидівському  стадіоні, на поточний ремонт доріг між селами Кремидівка- Христо-Ботеве та Кремидівка–Степове, на будівництво артсвердловини та башти Рожновського.

Крижанівська сільська рада отримає 3 млн 600 тис. грн на будівництво дитячого садка на 120 місць з вбудованими приміщеннями фізкультурно-оздоровчого призначення, 1 млн 300 тисяч грн виділено Любопільській сільській раді на капітальний ремонт дорожнього покриття по одній з вулиць та капітальний ремонт вуличного освітлення в селі Ранжево.

11 млн 398 тис. грн виділили Новобілярській селищній раді на реконструкцію адміністративно-побутового корпусу загальноосвітньої школи з переоснащенням під дитячий садок та будівництво багатофункціонального спортивного майданчику. Новодофинівській сільській раді надали 639 тис. грн на капітальний ремонт дорожнього покриття, а Новомиколаївській сільській раді – 340 ти.ч грн на капітальний ремонт башт Рожновського в Олександрівці й Капітанівці.

Олександрівська сільська рада отримає 4 млн 700 тис. грн на капітальний ремонт каналізації по одній з вулиць та будівництво багатофункціонального спортивного майданчику, а Першотравнева сільська рада отримає майже 1 млн грн на капітальний ремонт дорожнього покриття однієї з вулиць та утеплення дитячого садка.

Сичавській сільській раді планують виділити 951 тис. грн на капітальний ремонт однієї з доріг та на розробку проектів по виготовленню проектно-кошторисної документації на будівництво каналізаційного колектору та прокладання водогону.

Майже 4 млн 142 тисячі грн отримає Трояндівська сільська рада: на поточний ремонт автомобільної дороги та мережі вуличного освітлення двох вулиць.

Близько 5 млн грн виділили Фонтанській сільській раді: на капітальний ремонт приміщення Фонтанського сільського будинку культури, будівництво стадіону в селі Фонтанка та багатофункціонального спортивного майданчику.

1 млн 500 тис. грн отримала Чорноморська селищна рада на капітальний ремонт ліфтів в житлових будинках, ремонт даху будинку культури. Шомполівській сільській раді виділили 850 тисяч грн на ремонт автомобільної дороги загального користування, проведення нормативно- грошової оцінки земель населених пунктів на території сільради.

Крім того, депутати запланували виділити 11 мільйонів на ремонт автомобільної дороги Курісове - Новомиколаївка  - Сербка.

6 млн 300 тис. грн. надали відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації на капітальні ремонти спортивного залу в чорноморській школі, приміщення відділу освіти,  центру дитячої та юнацької творчості, покрівлі в дитячо-юнацькій спортивній школі, заміну вікон в Новомиколаївській школі.

На виконання програми «Безпечна Лиманщина» для встановлення камер відеоспостереження виділили 800 тис. грн, а відповідно до програми «Безпечний Лиманський район» надали 1 млн 500 тис. грн на паливно-мастильні матеріали, оргтехніку, технічні засоби, меблі, на придбання двох квартир співробітникам СБУ – 1 млн 250 тисяч грн та запланували виділити 200 тисяч грн Сичавській сільскій раді для придбання житла дітям-сиротам.

Источник

Похожие новости

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости