П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

Степанов про перевантажені автівки на трасах: «Я хочу щоб перевізники верещали та збирали мітинги!»

+ -
0

Степанов про перевантажені автівки на трасах: «Я хочу щоб перевізники верещали та збирали мітинги!»

 

Найближчим часом Одещина може отримає пересувні вагові комплекси. Про це йшлося на нараді очільника ОДА Максима Степанова із представниками профільних служб та підрозділів. Необхідне обладнання та автівки закупило Міністерство інфраструктури України. Всього комплексів 28 та їх планують розподілити між регіонами.

«Ці автівки вже перебудовуються, і з цих 28 машин найближчим часом в межах 3-5 автівок дають на Одеську область. В кожній буде все: комп'ютер, принтер, ваговий комплекс», - зауважив начальник Укртрансбезпеки в Одеській області Микола Чекал.

Степанов про перевантажені автівки на трасах: «Я хочу щоб перевізники верещали та збирали мітинги!»

 

Зараз на Одещині працює чотири вагові комплекси, в тому числі і стаціонарні. Укртрансбезпека щодоби перевіряє майже 700 вантажівок, серед них виявляють не більше двох десятків порушників із перевантаженням. Враховуючи, що жнива в Одеській області вже розпочались, то в реальності таких автівок набагато більше. Особливо на трасі Одеса-Рені, якою везуть врожай з Бесарабії. Наразі у перевізників є можливості оминати дороги, де встановлено ваги. Один з варіантів вирішення проблеми – разом із поліцією перекривати ці шляхи, встановлювати забороняючи знаки, а порушників штрафувати. Але на думку голови ОДА адмінстягненнями ситуацію не виправити. Також повинні бути спецмайданчики, де водіїв-порушників змусять перевантажуватись, але таких місць в області майже немає. То ж вантажівки, навіть сплативши штраф, все одно продовжуть розбивати дороги.

«Мені треба, щоб вони всі верещали ті перевізники, щоб вони тут мітинги збирали! Через те, що Укртрансбезпека разом із поліцією, разом із Службою автомобільних доріг за моїм дорученням лютує! Поки що я не отримав жодного дзвінка від жодного власника компанії, який би мені сказав: «А чи не можна це якось вирішити?» Якщо нема такого дзвінка, то нема відповідної роботи!» - наголосив Максим Степанов.

Степанов про перевантажені автівки на трасах: «Я хочу щоб перевізники верещали та збирали мітинги!»

 

«Нами відпрацьовано 9 майданчиків, куди направлятимуть вантажівки. Але вони поки що в різній власності, щось в облавтодорі, щось у громад», - відзначила заступник голови ОДА з соціально-економічних питань Світлана Шаталова.

Максим Степанов доручив закінчити цю роботу вже за тиждень. Параллельно Служба автомобільних доріг в Одеській області готує документи на придбання ще 6 мобільних комплексів за рахунок обласного бюджету. Їх закупатимуть щойно проведуть всі тендери.

Похожие новости

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости