П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

Конкурс по назначению управляющих многоквартирных домов: Малиновский район Одессы

+ -
0

Оголошення про проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирних будинків на території Малиновського району.

Малиновська районна адміністрація Одеської міської ради, з метою проведення конкурсу з призначення управителів багатоквартирних будинків на території Малиновського району міста Одеси, на виконання рішення Одеської міської ради № 1358-VІІ від 07.12.2016р. «Про організацію та проведення конкурсів з призначення управителів багатоквартирних будинків у м. Одесі», а також на підставі розпорядження Малиновської районної адміністрації Одеської міської ради № 147/01-06 від 30.03.2017р., оголошує конкурс з призначення управителів в багатоквартирних будинках, розташованих на території Малиновського району м. Одеси, в яких не створені об’єднання співвласників багатоквартирних будинків та співвласники яких не прийняли рішення про форму управління багатоквартирним будинком.

1. Найменування, місцезнаходження організатора конкурсу:

Малиновська районна адміністрація Одеської міської ради – індекс 65078, м. Одеса, вул. Генерала Петрова, 22.

2. Прізвище, посада та номери контактних телефонів осіб,

уповноважених здійснювати зв'язок з учасниками конкурсу:

– секретар конкурсної комісії, начальник відділу організації житлового сервісу райадміністрації,

2-й поверх, каб. 211, тел. 734-95-38, понеділок – п’ятниця з 9-13 год.

– головний спеціаліст відділу організації житлового сервісу райадміністрації,

2-й поверх, каб.211, тел. 734-95-42, понеділок – п’ятниця з 9-13 год.

3. Ознайомлення з конкурсною документацією:

Конкурсна документація надається особисто або надсилається поштою організатором конкурсу його учаснику протягом трьох робочих дні після надходження від учасника заяви про участь у конкурсі, у якій зазначається спосіб надання конкурсної документації.

Також, ознайомитись з повним змістом конкурсної документації можливо на цьому сайті на сторінці Малиновської районної адміністрації.

4. Критерії оцінки конкурсних пропозицій:

- ціна послуги з управління будинком – 50 балів (розрахунок ціни та калькуляція по обслуговуванню кожного будинку окремо);

- рівень забезпеченості учасника конкурсу матеріально-технічною

базою – 10 балів;

- наявність персоналу відповідної кваліфікації – 10 балів;

- фінансова спроможність учасника конкурсу – 10 балів;

- наявність досвіду роботи з надання послуг у сфері житлово-комунального господарства – 20 балів.

5. Вимоги до конкурсних пропозицій та перелік документів,

оригінали або копії яких подаються учасниками конкурсу для їх оцінювання:

5.1. Вимоги до конкурсних пропозицій:

- об’єктом конкурсу є визначена група будинків

(додаток 1, додаток 2);

- розрахунок ціни послуги учасник конкурсу подає у складі конкурсної пропозиції на кожний багатоквартирний будинок, що входить до об’єкта конкурсу, окремо.

- конкурсна пропозиція нумерується, прошивається, підписується уповноваженою особою учасника конкурсу та скріплюється печаткою (за наявності) із зазначенням кількості сторінок.

5.2. Для участі у конкурсі його учасники подають заяву, у якій зазначають:

- фізичні особи підприємці – прізвище, ім’я, по батькові, реєстраційний номер облікової картки платника податків, серію та номер паспорта (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків, повідомили про це відповідний контролюючий орган і мають відмітку в паспорті про право здійснювати платежі за серією та номером паспорта)?

- юридичні особи – повне найменування, код за ЄДРПОУ та оригінали або завірені належним чином копії документів, передбачених конкурсною документацією.

Кількість учасників конкурсу не обмежується.

5.3. Перелік документів:

- статут (положення чи інший засновницький документ відповідно до законодавства України) суб’єкта господарювання;

- копія балансового звіту за останній звітний період;

- довідка з органів статистики про реєстрацію;

- свідоцтво про реєстрацію суб’єкта господарювання;

- витяг з ЄДРПОУ, що підтверджує право на здійснення економічної діяльності в сфері управління нерухомим майном за винагороду або на основі контракту;

- інформація повноважних органів про відсутність порушених справ про банкрутство (у тому числі ліквідацію) та лист, підписаний керівником учасника конкурсу та скріплено печаткою, в якому гарантується відсутність порушених справ;

- довідка з державної фіскальної служби про відсутність (наявність) заборгованості по обов’язкових платежах у бюджет, дійсна на час подання пропозицій;

- довідка довільної форми, що містить інформацію про технічний потенціал підприємства (кількість транспортних засобів, обладнання, приладдя, які перебувають на балансі або знаходяться у користуванні підприємства/ підприємця, тощо та також з урахуванням договорів);

- довідка довільної форми, яка містить інформацію про наявність персоналу, що відповідає кваліфікаційним вимогам до професій працівників та має необхідні знання і досвід (з урахуванням договорів щодо залучення співвиконавців);

- довідка про штатну структуру учасника конкурсу;

- довідка довільної форми про наявність програмного забезпечення для ведення фінансової діяльності;

- розрахунок вартості надання послуги з управління на кожний багатоквартирний будинок ( в національній валюті). Ціна на послугу має складатися з витрат на утримання багатоквартирного будинку (утримання спільного майна та прибудинкової території), поточний ремонт спільного майна, оплату послуг стосовно спільного майна та винагороду управителеві з розрахунку на 1 кв.м. загальної площі (площі житлових та нежитлових приміщень) об’єкта конкурсу (додаток 3);

- інші документи, які подаються за бажанням учасника конкурсу і містять відомості про досвід роботи з надання послуг у сфері житлово-комунального господарства, рівень кваліфікації, знання та досвід персоналу (нагороди, дипломи, свідоцтва, сертифікати, рекомендації тощо), наявність приміщення для діяльності персоналу.

Документи подаються державною мовою в оригіналі або належним чином засвідченими копіями.

Відповідно до п. 5.27 Уніфікованої системи організаційно-розпорядчої документації (ДСТУ 4163-2003) передбачено, що відмітка про засвідчення копії документа складається зі слів «Згідно з оригіналом», назви, особистого підпису особи, яка засвідчує копію, її ініціалів та прізвища, дати засвідчення копії; засвідчуватись повинна кожна сторінка документу з відтиском.

6. Способи, місце та кінцевий строк подання конкурсних пропозицій:

Конкурсна пропозиція подається особисто, або через уповноважену належним чином особу, чи надсилається поштою (рекомендованим листом) конкурсній комісії у запечатаному конверті, на якому зазначаються повне найменування і місцезнаходження організатора та найменування (прізвище, ім’я, по батькові) учасника конкурсу, дата та час проведення конкурсу, контактні номери телефонів учасника конкурсу, на адресу Малиновської районної адміністрації Одеської міської ради (організатор конкурсу), м. Одеса, вул. Генерала Петрова, 22, каб. 211, до 13.00 години 11 травня 2017 року.

7. Плата за участь у конкурсі не стягується.

8. Дата та час огляду учасниками конкурсу.

об’єктів конкурсу:

- об’єкт № 1 – 18 квітня 2017г. з 10 до 17 години;

- об’єкт № 2 – 19 квітня 2017г. з 10 до 17 години.

9. Місце, дата та час розкриття конвертів з конкурсними пропозиціями:

Малиновська районна адміністрація Одеської міської ради,

м. Одеса, вул. Генерала Петрова, 22, 2-й поверх, велика зала,

12 травня 2017 р. о 10:00 годині. 

Похожие новости

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости