П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

Макс Кідрук презентував в Одесі роман «Зазирни у мої сни»

+ -
0

Автор романів-тревелогів, циклу гостросюжетних романів «Бот», роману-катастрофи «Жорстоке небо» цього разу привіз до Одеси новий трилер «Зазирни у мої сни», який анонсовано як «суміш динамічного техно та лячної містики».

Як завжди на своїх презентаціях, письменник майже нічого не розповів про сюжет своєї найновішої книги, а зосередився на наукових фактах, які пов’язані з сюжетом твору. Тому впродовж події автор розповідав про мавп, порівняльний аналіз ДНК та мітохондрії, а також довів присутнім, що людину не можна повернути до життя за допомогою дифібрилятора на кшталт того, як це роблять майже у кожному голівудському фільмі.

«Зазирни у мої сни» - історія хлопчика на ім’я Тео, у якого під час простої операції на тридцять шість секунд зупинилось сердце. Лікарі рятують малюка, але разом з ним повертається ще щось. Це щось прослизнуло у його свідомість. Заради порятунку сина його батько виїздить разом із Тео до Америки, де лікарі за допомогою найновіших технологій намагаються зазирнути у сни хлопчика, щоб запобігти катастрофі.

На презентації роману Макс Кідрук анонсував також вихід своєї наступної книги восени 2017 року. Він вже розпочав роботу із текстом твору «Не озирайся і мовчи», про який автор вирішив нічого не розповідати своїм читачам, але пообіцяв, що вся інформація, пов’язана із книгою, буде час від часу з’являтися на його офіційних сторінках у соцмережах.

Похожие новости

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости