П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

Операція "Мак" продовжує давати результати

+ -
0

З метою перевірки інформації за даними фактами, правоохоронцями було здійснено виїзд за місцем проживання 42-річного ізмаїльчанина, де на підставі постанови Ізмаїльського міжрайонного суду, був проведений санкціонований обшук. У присутності понятих на присадибній ділянці було виявлено та вилучено 70 кущів рослини конопель, а в сараї, що  у дворі будинку, були виявлені різні пристосування та посуд, що використовується для приготування наркотичних засобів. Вилучені 10 скляних колб різного об'єму, електронні ваги, кружка з мірною ложкою та інше. Також було виявлено та вилучено шість шматків пресованої макової соломи та пакет із подрібненим сухим канабісом.

Працівникам поліції чоловік пояснив, що коноплю він висаджував і вирощував сам, після чого виготовляв з неї наркотичний засіб для особистого споживання.

«За даним фактом були відкриті кримінальні провадження за ознаками ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та ч. 1 ст. 310 (посів або вирощування снодійного маку або конопель) Кримінального кодексу України, - розповідає виконуюча обов'язки заступника начальника Ізмаїльського відділу поліції - начальник слідчого відділу майор поліції Наталія Старцева. - Вилучене направлено в Одеський науково-дослідний центр для проведення відповідних експертиз. За вчинені підозрюваним злочини йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Слідство триває».

Ізмаїльський відділ поліції Одеської області

 

Похожие новости

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости