П О Р А     Г О В О Р И Т Ь

Без компромиссов

Держприкордонслужба: Офiцiйна заява

+ -
0

В матеріалі зокрема йдеться про те, що біля офісу «Сьомого каналу» помічені невідомі озброєні особи у військовій формі, без знаків розрізнення. Публікація проілюстрована фотографією з місця події. На світлині біля автомобіля стоять троє чоловіків, двоє з яких – у прикордонному однострої.

Ось витяг з даної публікації: «Как сообщает кореспондент Украинской Службы Информации, в руках «зеленых человечков» автоматы.

Очевидцы сообщили, в автомобилях без номеров находится что-то похожее на гранаты и взрывпакеты. Видимо, одиозный градоначальник из «лихих 90-х» не брезгует прибегать к самым низким методам ведения дел и таким способом решил напугать сотрудников  телеканала, которые регулярно находят новые факты о «доверенных делах» Труханова.

Подобные выходки не удивительны от человека с гражданством Российской Федерации, в истории с которой «зеленые человечки» сыграли всем известную роль».

Представники сектору взаємодії із ЗМІ Південного регіонального управління Держприкордонслужби України побували на вказаному місці події. Зустрівшись з особами, які назвалися представниками муніципальної охорони, з’ясували,  що вони відповідають за безпеку даної ділянки і автомобіль належить їхній структурі.  За їх словами жодних ознак небезпеки вони не зафіксували.

Одеса є прикордонним містом. Тому цілком закономірно, що в ній можна часто побачити прикордонників. Одним з їхніх завдань є контроль за дотриманням прикордонного режиму. Саме при виконанні цього завдання і були сфотографовані військовослужбовці Одеського прикордонного загону Державної прикордонної служби. 

На фотографії видно, що люди дійсно екіпіровані належним чином,  у військовій формі нового зразку, у зелених беретах, з емблемами Державної прикордонної служби України.

Порівняння українських прикордонників з «зеленими чоловічками», як мінімум не коректно. Стражі кордону охороняють не лише Південні рубежі України, вони виконують завдання, захищаючи нашу Батьківщину у зоні АТО. Певна частина прикордонників лицем до лиця зустрічалася з так званими «зеленими чоловічками». Тому використання подібних фотографій в даному контексті є таким, що дискредитує честь та гідність прикордонників.

Державна прикордонна служба є правоохоронним органом спеціального призначення, який охороняє інтереси держави. Прикордонне відомство в усі часи було  і є поза політикою та жодним чином не бере участі у політичних або бізнесових суперечках.

Ми вважаємо неприйнятним подібне навмисне спотворення інформації при відстоюванні власних інтересів, коли тінь падає на третіх осіб, в даному випадку військовослужбовців Держприкордонслужби.

 

Похожие новости

Добавить комментарий

Автору будет очень приятно узнать обратную связь о своей новости.

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent

Комментариев 0

Последние новости